Flashmob in New York

Zoals ik al in mijn vorige blog schreef was ik nog niet zo lang geleden in New York. Op een dag – hartje winter –  was het bijna 20 graden en heerlijk weer! En weet je wat leuk was? Bij toeval waren we getuige van een heuse flashmob in New York + emotioneel huwelijksaanzoek! Houd je zakdoeken maar in de aanslag…

Flashmob. Natuurlijk ken ik het fenomeen van de vele filmpjes op YouTube, maar eentje live zien, nee dat was me nog nooit overkomen. Toen was hij er ineens en ik zal je zeggen… ik had ’t niet eens in de gaten!

Het begon als een straatoptreden, eentje zoals je ze wel vaker ziet, ook in New York. We bleven even staan kijken, want het zag er best leuk uit. Toen werd er een man uit het publiek gehaald om mee te dansen. Tja, dat kan, dacht ik nog. Ik zag toen wel dat er een andere man in het publiek een beetje emotioneel werd. Maar ja, why not. Ook toen het uberbekende liedje “Will you marry me” van Bruno Mars werd gedraaid had ik nog niets door…. Totdat… nou ja, toen pas had ik het door. En bijna op datzelfde moment ging de andere man op z’n knieën…… slik…. snik….

Het was een prachtig en ontroerend moment en erg leuk om er letterlijk getuige van te mogen zijn.

Kijk zelf maar naar de flashmob in New York

-en hou een tissue (of twee) in de aanslag!

Als je goed kijkt zie je mij, Saskia, op het filmpje op de achtergrond voorbij komen (rond 1.30 tot 1.34, in roze shirt)