Ben jij net als Mia en ik dol op coole sneakers? Dan kun jij je lol op, op deze site van sneakAvenue. Wat een geweldige online sneakerstore! 

“Als je later een dametje bent, op gehakte schoentjes en een jurkje van zij… denk je dan nog eens aan mij?” Dit staat in mijn poezie album uit de jaren 70, geschreven door de leukste jongen uit de klas. Aan hem denken doe ik heus nog wel eens… alleen zijn verwachtingen zijn niet uitgekomen!  Ik draag nl. geen hakken, maar zo goed als alleen maar sneakers en dan het liefste Nikes.

Jurkjes daarentegen…

Die draag ik wel. Maar aan mijn voeten prijkt dan wel sportief schoeisel. Al tijden aas ik op de zgn. Nike Wmns Air Max 1 Mid Sneakerboot. 149 euro…

sneakAvenue

“Ik wacht wel tot het uitverkoop is”. Maar op Zalando, Sarenza en Footlocker zijn mijn maten inmiddels uitverkocht en daar komt bij, deze sneakers komen ook maar niet in de sale. Ik MOET ze hebben! Via Google kom ik uiteindelijk terecht bij deze webshop van sneakAvenue, vooral een walhalla als het gaat om mijn favoriete merk: Nike.

YES! Ze hebben mijn maat en ze zijn nog in de sale ook!

En wat een collectie?! Ik zie de mooiste sneakers voorbijkomen. Niet alleen voor mij, maar ook voor Mia. En mannen natuurlijk! Zou deze site wel te vertrouwen zijn? Ik zie dat ze in Praag zitten… Ach, wie niet waagt, die niet wint. Ik gooi ze in mijn mandje, shop nog een paar andere uitverkoopjes voor Mia erbij en betaal eenvoudig via Paypal.

5 dagen later

Mia is thuis, ik ben onderweg. Ik heb haar verteld over sneakAvenue, zij is al net zo’n sneaker”nerd” als ik. We kunnen niet wachten. Als 5 dagen later de doos bezorgd worden is dit haar reactie:

sneakAvenue

Kortom, ben jij ook gek op sneakers?

Dan kan ik je de site van sneakAvenue echt aanraden.