Ik ging voor de rosé gouden maar die was op. Heb je een paar weken geduld? Nope, doe me dan maar spacegrijs. Ik heb het hier niet over een Rolex.

Ook niet over de lijst van een spiegel. En nee, ook niet over de iPhone. Ik heb het over m’n nieuwste MacBook, die gewoon in meerdere juweeltjes van kleuren verkrijgbaar is. Ik mag hem de komende tijd uitproberen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen 🙂macbook review

I’m a gadget lover!

Maar echt verstand van techniek heb ik niet. Ik vind het belangrijk dat het product er fantastisch uitziet en dat het me heel goed helpt bij mijn werk als blogger en vlogger. Daarom ben ik een HUGE Apple fan: (zowat) al mijn foto’s en films maak ik met mijn iPhone 6plus. En alle bewerkingen en video-editing doe ik met apps op de iPhone en met Apple’s iMovie, gewoon op de iPhone of op mijn MacBook spacegrijs.

En dat is zo handig aan de software El Capitano:

al mijn content is onderling uitwisselbaar en kan ik op elke device weer aanpassen.

MacBook rose

Op pad met de MacBook Spacegrijs

In 2016 heeft de MacBook wederom een upgrade ondergaan. Nog lichter, nog dunner en een nog langere batterijduur. Dit zijn de specificaties op rij:

  • 12-inch (diagonaal) Retina-display met led-achtergrond­­verlichting
  • 1,1-GHz dual-core Intel Core m3‑, 1,2‑GHz dual‑core Intel Core m5‑ of 1,3‑GHz dual‑core Intel Core m7-processor
    Turbo Boost tot 3,1 GHz
  • Een batterij die tot 10 uur meegaat, hoe handig!
  • Tot 512 GB flashopslag2
  • Verkrijgbaar in roségoud, spacegrijs, goud en zilver
  • 13,1 mmDUN
  • 0,9 kgLICHT
  • ultra dun, slim vormgegeven toetsenbord

Met deze MacBook in spacegrijs kun je gerust gespot worden 🙂 Maar mijn blogs en video’s werk ik toch het liefst thuis uit, bij de openslaande deuren, en als het meezit in het zonnetje.