Cocktail - drijf-in bioscoop

Een winactie op een doordeweekse dag? Ja joh, van Hilton The Hague. Of ik een van mijn volgers blij kan maken met 2 VIP tickets voor een drijf-in bioscoop incl. barbecue, cocktails en wijn… Klinkt geweldig, toch? Anyone?!

Vrijdag aanstaande organiseert SPARK, de cocktailbar van Hilton The Hague, de eerste drijf-in bioscoop van Den Haag! Vanaf bootjes op het water en vanaf het terras kun je op een scherm de film Cocktail bekijken, onder het genot van cocktails die ook in de film voorkomen. Vooraf wordt er lekker gebarbecued en na de film zet een DJ het feest nog even voort. Het ziet er allemaal als volgt uit:

Programma

In navolging van de populaire drive-in bioscopen in Amerika, organiseert SPARK vrijdagavond 24 juni de eerste drijf-in bioscoop in Den Haag. Vanaf het water van de Mauritskade en het terras van SPARK is om 20.30 uur de film Cocktail uit 1988 met Tom Cruise te zien. De drijf-in bioscoop maakt deel uit van het Shopping Night-programma en wordt georganiseerd in samenwerking met rondvaartorganisatie www.ooievaart.nl.

Cocktail sign

Voorafgaand aan de film gaat om 17.30 uur de Big Green Egg barbecue aan en wordt er een speciaal menu geserveerd met onder andere de Tom Cruise Burger en Jamaican Style Kreeft. Tijdens de film kunnen er op het terras hapjes, cocktails en andere dranken besteld worden. Na de film zal een DJ op het terras platen draaien en kunnen er cocktails uit de film Cocktail gedronken worden.  

Over SPARK
Cocktailbar SPARK, in Hilton The Hague, bevindt zich in het stadscentrum van Den Haag. In het moderne interieur kan men genieten van een cocktailkaart met meer dan 65 signature cocktails, gemixt door een ervaren, creatief en gepassioneerd team. Het weekend start vrijdag met Aperitivo’s en live muziek op vrijdag- en zaterdagavond, zoals singer-songwriters, dj’s  en jazz. In de zomer kan men overdag genieten van de Quick & Sunny lunch op het terras aan het water. Meer informatie: www.sparkthehague.com

Deze winactie is afgelopen

Doe je mee met de winactie voor deze leuke drijf-in bioscoop?

Je wint: 2 VIP kaarten inclusief barbecue, fles wijn, plek op de VIP boot, een cocktail en filmsnacks. Meedoen is weer heel gemakkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten met wie je zou willen gaan en wie weet zit jij vrijdag wel met een cocktail in je hand superin de Haagse grachten te genieten van Tom Cruise 🙂

Meedoen kan tot donderdag 23 juni 11.00 uur, dan maak ik de winnaar op Facebook bekend. Succes!!