TASCHEN Warehouse Sale

Hij is er weer: de 2-jaarlijkse TASCHEN sale!! De mooiste “koffietafelboeken” voor de scherpste prijzen. Maar… niet aan teveel mensen doorvertellen hoor!

Confessiontime: ik ben een TASCHEN nerd. En deze verslaving begon een paar jaar geleden, toen mijn broer me het boek Circus van Taschen cadeau deed.

Taschen Circus

“Gekocht, in de sale! Van 100 euro voor 10 euro. Voor jou zussie”.

Jeetje wat een boek, vol met oude foto’s van circusmomenten uit vervlogen tijden. Niet dat ik nou zo dol ben op het circus, maar wel op het alles wat met het verleden te maken heeft. En al helemaal als het zo heerlijk Amerikaans aandoet.

Taschen Circus

Inmiddels heb ik een collectie TASCHEN boeken om u tegen te zeggen. Fantastische grote, dikke exemplaren met de meest prachtige afbeeldingen.

Taschen sale

Nu de tijd vinden om er uitgebreid van te gaan genieten 😉

Een andere favoriet van me is het TASCHEN boek van mijn favoriete filmreeks The Godfather. Het boek staat vol met foto’s – ook van behind the scenes – anekdotes en interviews van alledrie de films. Als je hier eenmaal in begint de bladeren ben je in no-time 2 uur verder. Heerlijk!

Taschen Godfather

Ook lekker vind ik mijn collectie boekjes met routes in Amerika. Dit zijn wat kleinere boekjes maar bomvol fijne insights en inspiratie.

Taschen Sale

TASCHEN sale

Van woensdag 22 tot en met zondag 26 juni zijn er kortingen van 50-75% op bijna alle display titels van TASCHEN. Van kunst, fotografie, reizen tot fashion en nog veel meer! De TASCHEN Warehouse Sale vindt plaats in de TASCHEN store Amsterdam en andere TASCHENstores wereldwijd, evenals online op www.taschen.com.

Ik ben benieuwd naar jouw score 🙂

Taschen verzameling