Ben jij ook fan van zomerse hoedjes maar weet je niet waar je jouw voorraad kwijt kunt? Voor je het weet deuken ze in en kun je ze met goed fatsoen niet meer dragen. Ik heb dé oplossing: maak er een helemaal hippe “hat wall” mee!

Hat wall, wat is dit nu weer? Ik hoor het je denken maar op Pinterest zie ik ze steeds vaker voorbijkomen. Ik vind deze woontrend niet alleen superleuk, maar ook nog eens enorm handig!

Zomerse strohoedjes

Bij ons strandhuisje draag ik heel vaak een vrolijk strohoedje. Ze werken perfect bij een bad hair day, zijn functioneel als je een boek in de zon wilt lezen en doen het dus ook nog eens goed als bohemien accessoire aan de muur.

20 x Pinterest hat wall inspiratie

(Trouwens… niet alleen strohoedjes doen het leuk aan de muur, maar ook hoeden van vilt en cowboyhoeden).

hoedenverzameling

Mijn favoriete hat wall: deze hieronder. O wacht… dat meisje ken ik 😉

Inmiddels hebben wij 6 hoedjes bij elkaar gespaard, maar we gaan nog even door hoor!

hat wall strandhuisje