reisaccessoires

Ik ga op reis en neem mee… allerlei handige accessoires voor mijn iPhone, om de mooiste plaatjes en video’s te schieten van al mijn avonturen! 

“Waarom heb je toch zo’n grote iPhone?”, wordt me heel vaak gevraagd, “Dat is toch reuze onhandig?”

Nou dat vind ik niet. Ik doe alles met mijn telefoon: bankieren, het weer checken, Netflixen, foto’s maken, foto’s bewerken, video’s maken en video’s monteren. Dus ik ben juist heel blij met het formaat van de iPhone 6s plus.

Ok, 1 nadeel van zoveel doen op je telefoon…

Is dat je batterij sneller leeg gaat. En dat is niet handig als ik bijv. bovenop een berg in Noorwegen sta, en nog wat plaatjes wil schieten van de prachtige Fjorden. Meestal heb ik in mijn rugzak een stuk of 3 reserve accu’s, maar nu heb ik de oplossing: een powerbank met maar liefst 10.000 mAh die tot wel 4 keer mijn iPhone helemaal opnieuw kan opladen. En hij ziet er ook nog eens enorm leuk uit, vind je niet?

batterij voor op reis

Andere favoriete reisaccessoires van mij zijn:

  • Een selfiestick, om vanaf een afstandje leuke foto’s en video’s te maken. Ok, het went nooit helemaal hoor en je zal altijd een beetje gek worden aangekeken. Maar handig is hij wel.
  • Een klein boxje, die tegen een spat regen kan en die ik simpel kan connecten via Bluetooth. Dit exemplaar weegt niets maar produceert prima geluid en ik heb er altijd wel een plekje voor in mijn rugzak.
  • Een wereldstekker met – hoe handig – 2 usb poorten.

Al deze accessoires heb ik via Smartphonehoesjes.nl, waar je nog veel meer handige autoladers en andere accessoires (zoals een MacBook hoes) voor je telefoon en laptop vindt.

Deze winactie is afgelopen

1 set met mijn 4 favoriete reisaccessoires ga ik weggeven!

De complete set (t.w.v. 100 euro!) kun je de komende weken winnen op OHIMP. En meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten waar jij deze accessoires binnenkort mee naartoe neemt en… wie weet! Winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

reisaccessoires