wall tapestry

Had jij deze interieurtrend al voorbij zien komen, wall tapestry? Doeken die je simpelweg ter versiering aan de muur hangt. Ik vind het mooi! 14x inspiratie:

Tapestry betekent “tapijtwerk” en wall tapestry dus tapijtwerk voor aan de muur. Hoewel je bij deze trend niet van echte tapijten kunt spreken. De doeken kun je op verschillende manieren aan/voor je muur hangen, in bijv. de woon- of slaapkamer.

14x “tapestry” voor aan de muur ter inspiratie:

Welke wall tapestry vind jij het mooist?

Ik vind de wereldkaart prachtig, die in de huiskamersetting. Maar ook een traditionelere cirkel vind ik erg mooi.

Waar je de doeken kunt kopen? In Thailand, India of Indonesie bijvoorbeeld. Maar ik kan me voorstellen dat je daar niet dagelijks komt. Online vind ik dat ze bij deze webwinkel hele mooie en veel verschillende soorten doeken hebben. Misschien is het wel iets voor een winactie op OHIMP? 😉