flipbelt winactie

Geen excuus meer voor mij: de knieblessure lijkt over te zijn, mijn hardloopschoenen staan klaar en… ik heb een nieuwe, coole Flipbelt! Dat wordt weer voorzichtig aan het hardlopen oppakken. Ook leuk nieuws voor jou, want ik mag 3x zo’n superhandige Flipbelt weggeven! 

Ken je ze nog uit de jaren ’80, de heuptasjes? Als je op reis ging kon je niet zonder. Maar god wat zaten die dingen rottig. Ik weet nog dat ik tijdens een reis met de trein door Europa de heuptas als kussen gebruikte in de trein. Werd ik wakker, ding gestolen! Met paspoort, travellercheques en alles erin.

Dat was me niet gebeurd als ik toen een Flipbelt had gehad.

Maar wat is het dan, een Flipbelt?

De FlipBelt is geboren uit persoonlijke frustratie van de ontwerpers omdat er nog geen goede oplossing was om je spullen veilig op te kunnen bergen tijdens het sporten. Daarom ook is de FlipBelt gemaakt van een vochtafvoerende spandex­lycra mix en uit een stuk gemaakt.

flipbelt vrouw

Je hoeft je dus geen zorgen te maken om lastige sluitingen die kunnen schuren en irriteren. Omdat je de spullen goed kunt verdelen over de band heb je ook geen last van oncharmante bulten en vallen deze niet op, boven of onder jouw outfit.

Bovendien, zowel mannen als vrouwen kunnen deze accessoire heel handig gebruiken:

flipbelt man

En dit vind ik persoonlijk helemaal handig: ook grotere smartphones zoals de iPhone 6s Plus (mijn steun en toeverlaat), Samsung S6 en S5 of LG G4 passen zonder problemen in deze handige belt.

Een Flipbelt gebruik je trouwens niet alleen tijdens het hardlopen, maar ook bijvoorbeeld op reis of tijdens een wandeling.

Deze winactie is afgelopen

3x winnen: een Flipbelt t.w.v. 29,99 euro in je eigen favoriete kleur

Is deze handige accessoire ook iets voor jou? Ik mag er 3 weggeven, in een kleur en maat die je zelf uitzoekt. Laat mij in een reactie onder deze blog weten voor welke kleur jij zou gaan en… wie weet!

Alle kleuren vind je hier.

O ja, natuurlijk vind ik het ook erg leuk als je deze actie wilt delen en de Facebookpagina van OHIMP liked (als je dat niet al doet natuurlijk :-))

Succes!!