Raamstiften, elke raam- en/of deurpartij kun je er superleuk mee opvrolijken. Heb jij raamstiften (of wil je ze kopen) maar weet je niet goed wat je er mee kunt doen? In dit artikel heb ik allerlei leuke raamstiften inspiratie op een rijtje gezet. 

Toen ik laatst mijn decemberzegels kocht kreeg ik er een set raamstiften bij. Thuis ging ik gelijk enthousiast aan de slag maar het resultaat was best beschamend. Een krakkemikkig kerstmannetje, een gevlekte kerstbal en een kerstster die eerder op een paasei leek… Nee ik bakte er helemaal niks van. Dit moet beter kunnen, dacht ik, en op Pinterest vond ik exact de raamstiften inspiratie die ik nodig had.

14 x raamstiften inspiratie voor de feestdagen:

En deze 14e foto van een raamstiften creatie is eigenlijk niet helemaal bestemd voor de feestdagen, maar ik vind hem zo leuk:

Heb je nog geen raamstiften? Een hele uitgebreide collectie vind je op bol.com. Ze worden ook wel krijtstiften genoemd. Klik hier de shop.

Ik ga nog even verder oefenen. Heb jij nog tips of ideeën? Ik lees ze graag 🙂