Ben jij op zoek naar cadeautjes voor de man of vrouw die gek is op gadgets? Dan heb ik misschien een aantal leuke feestdagen cadeautips voor je.

Gadgets, ik ben er dol op. Niet al te ingewikkelde exemplaren hoor, eerder van het plug & play principe. Ik heb een aantal favorieten op een rijtje gezet en….  een aantal van deze gadgets zijn binnenkort zelfs te winnen op OHIMP!

Feestdagen cadeautips:

 1. Tivoli Audio speaker: Tivoli ken je vast wel van de mooie audiosystemen, klein van formaat maar met meer dan een volwassen volume? Tivoli lanceert een nieuwe lijn, de zgn.  ART collectie. Dit zijn mooi, klassiek vormgegeven speakers die Bluetooth- en Wifi mogelijkheden hebben voor het draadloos afspelen van muziek.

  Er zijn 2 soorten speakers die weer in 3 verschillende designs verkrijgbaar zijn. Ik vind vooral de Orb erg mooi, de ronde variant.
  Tivoli Orb
 2. Telefoonhoesje dat echt bestand is tegen een fixe valpartij. De hoesjes van Gear4 zijn zgn. military proof. Ze kunnen serieus tegen een stootje en dat is uitgebreid getest. Dit zijn mijn 2 exemplaren: eentje voor onderweg met ruimte voor pasjes en de ander voor tijdens het vloggen die past handig in de selfiestick. Ik geef toe, ze zijn een tikkeltje vrouwelijk, maar de webshop heeft ook heel veel stoere exemplaren.
  Telefoonhoesje Gear4
 3. De Fatboy lamp Transloetje. Fatboy komt weer met een nieuw product: de lamp Transloetje. Verkrijgbaar in de leukste kleurtjes en wat ik persoonlijk heel handig vind is dat de lamp oplaadbaar. Zo kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt. Ook fijn: de lamp zet je aan en uit door met 2 vingers te tappen op de voet en zo kun je ook kiezen uit 3 verschillende lichtstanden.
  Fatboy Loetje groen
 4. Sudio bluetooth koptelefoon met verwisselbare caps. Sudio is een Zweeds headset merk en kenmerkt zich door prachtig design, goed geluid en eenvoudige bediening. Deze draadloze koptelefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de caps (de marmeren schijven) zijn te verwisselen voor andere leuke exemplaren.
 5. UE Mega boom draadloze speaker (waterproof). Ik ben groot fan van de boxen van Ultimate Ears. Je hebt verschillende soorten en prijsklassen maar een aantal dingen hebben ze gemeen: het geluid is perfect (lekkere diepe bas), ze zien er geweldig uit en zijn schok- en waterbestendig.
 6. Home control producten van Devolo. Heb jij (of degene voor wie je een cadeautje zoekt) niet overal in huis een goede wifi ontvangst en wil je dat verbeteren? Wil jij met een druk op de knop je lichten in huis aan en uit doen? En zou het niet fijn zijn dat als je ’s morgens opstaat de koffie al lekker klaar staat? Check de producten van Devolo maar eens. Zij hebben een complete range aan artikelen die dit soort dingen allemaal mogelijk maken. Ik ben as we speak aan het wachten op mijn bestelling met daarin o.a. de starterset met een bewegingscensor en slimme stekker. Binnenkort meer!
 7. Vrolijke muizen. Wat een schatjes, deze muizen van Logitech. Draadloos, licht en perfect vormgegeven. Binnenkort kun je de twee ingepakte exemplaren winnen op OHIMP!
 8. “Retro” lichtbaklamp. Deze lamp heeft 3 rijen voor allerlei leuke quotes en boodschappen. Je maakt steeds nieuwe teksten door simpelweg de plastic letters te verwisselen. Je kunt de lightbox neerzetten of ophangen en je krijgt er standaard 85 letters en karakters bij.

Aankondiging winacties december 2017:

 • 2x Logitech draadloze muizen
 • 1x UE Megaboom
 • En wat er nog meer op mijn pad komt 🙂

Houd de Facebookpagina goed in de gaten!