Ben jij al druk in de voorbereiding voor de verschillende kerstetentjes? Op Pinterest kom ik zoveel inspiratie tegen voor het dekken van de tafel. Hierbij de 10x de leukste naam”bordjes” voor de tafelschikking.

Pinterest vind ik een walhalla als het gaat om nieuwe ideeën op doen. Of het nu gaat om kleding, detoxen of kerstinspiratie. Gewoonlijk maak ik geen naambordjes voor de tafelschikking, maar met deze leuke voorbeelden ga ik straks gelijk aan de slag.

10 x inspiratie voor de naambordjes voor tafelschikking

Bij een bruiloft bijvoorbeeld, is het een hele officiële bedoeling: wie zit waar, hoe dek je de tafel etc. Maar met kerst kun je gewoon los gaan en lekker creatief bezig zijn. Alle 10 de voorbeelden zijn heel gemakkelijk zelf te maken:

Ik ben benieuwd, welk naambordje vind jij het leukst?