Alweer een winactie met sieraden van k’aschka?  YES! Dit keer mag ik 2 mensen blij maken met een k’aschka ketting, waarvan de steen verwisseld kan worden.

De sieraden van k’aschka zijn allemaal even mooi. En het leuke van haar designs is, dat je alle sieraden heel gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Van sommige sieraden, zoals de vierkante ring van deze winactie, zijn de stenen/inlays verwisselbaar. Je kunt je sieraad dus heel gemakkelijk matchen bij je outfit van die dag. Het verwisselen gaat heel erg gemakkelijk, met het bijgeleverde sleuteltje.

Mijn k’aschka favorieten?

Dat zijn:

  • deze 925 zilveren ring met vierkante steen.
    Kaschka sieraden
  • de armbandjes.
  • de flexibele ring, zoals je hem hierboven ziet, rechts van de vierkante ring.
  • en natuurlijk de lange ketting met verwisselbare inlay. Alleen jammer dat Mia hem ook erg mooi vindt en ik hem dus vaak kwijt ben… 😉

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 2x een Kaschka ketting met verwisselbare steen

K’aschka heeft twee collecties: de 925 sterling zilver lijn en de plated zilver, goud en rose lijn. Alle sieraden uit deze twee kwaliteitscollecties zijn te combineren. De twee kettingen die ik ga weggeven zijn Plated Ketting Lang. Je kunt kiezen:

  • zilver, goud of rose
  • je krijgt de ketting incl. 2 extra kleurtjes steen naar keuze

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten voor welke kleuren jij kiest en… wie weet! Je vindt de kettingen en inlays hier op de site van k’aschka. De winnaar maak ik over ongeveer  3 weken bekend.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!