Hoteltip Kopenhagen

Tijdens mijn reizen verblijf ik meestal in meer-dan-goede hotels. Soms zitten er zelfs pareltjes tussen, dan schieten woorden gewoon te kort. Dit is er zo eentje… Hoteltip Kopenhagen: Manon les Suites.

Als ik 4 dagen in Kopenhagen ben logeer ik in het hotel Manon les Suites. Overdag ga ik veel op pad en wil alle pareltjes van de stad ontdekken. Als ik dan ’s avonds na een dag citytrippen “thuiskom” wil ik lekker kunnen relaxen en alle indrukken verwerken. Vandaar dat ik ook deze reis kies voor een goed hotel, en daar betaal ik met liefde net wat meer voor. Maar dat dit hotel zo fantastisch fijn, lekker en cool zou zijn…?!

uitzicht Manon les Suites

Hoteltip Kopenhagen: Manon les Suites

Gelegen in het atrium van het hotel vind je het zwembad. Er valt prachtig, natuurlijk licht naar binnen en zodoende kunnen de planten er ook weelderig groeien. ’s Avonds verlichten de vissen het zwembad subtiel en kun je er heerlijk loungen op een van de bedden of zitjes. In Manon les Suites kun je ook genieten in een van de twee sauna’s of actief bezig zijn in de fitnessruimte.

Hoteltip Kopenhagen: Manon les Suites

Overigens is het interieur in heel het hotel supermooi. Er is gekozen voor donkere kleuren en veel natuurlijke materialen. Op de gangen hangen hertenkoppen en op de vloeren liggen kelims. Industrieel, maar allesbehalve kil. De liftdeuren zijn gemaakt van oude koelcellen en op het dak vind je meerdere terrassen, waar je overdag kunt zonnen of genieten van het uitzicht op Kopenhagen.

Hoteltips Kopenhagen

De kamers van Maison les Suites

Ja, deze kamer voelt echt als thuiskomen. In onze suite is het slaapgedeelte gelegen achter een wand met aan beide zijdes gigantische tv’s. Niet dat wij TV kijken, wij hebben onze boeken en iPads vol gedownloade Netflixseries mee 😉

Ik ben samen met mijn nicht Jacq, en zij doet de planning tijdens ons reisje. ’s Avonds zit zij op de bank met een pot thee en wat lekkers het programma voor de volgende dag in elkaar te draaien. Uiteraard in badjas, met nog natte haren van de baantjes die we daarvoor in het zwembad hebben getrokken.

In de badkamer vind je grote flessen met heerlijke verzorgingsproducten. Een biologische lijn die speciaal voor het hotel gefabriceerd zijn. De producten zijn zo lekker! Gelukkig zijn ze online verkrijgbaar en bij de receptie van het hotel.

verzorgingsproducten Manon les Suites

Het restaurant van Manon les Suites

’s Morgens genieten we allereerst van een ontbijtje in het restaurant op de bovenste verdieping van het hotel. We hebben fantastisch uitzicht over de stad en op onze bordjes liggen heerlijke producten van het buffet.

Bij Manon les Suites kun je ook lunchen of dineren. Geen uitgebreide kaart maar wel precies hetgeen wij lekker vinden, zoals Smörrebröd en smoothies.

Hoteltip Kopenhagen

Manon les Suites is centraal gelegen in Kopenhagen. Wij hebben alle dagen een fiets gehuurd en zitten binnen no-time bij alle hotspots. Ga jij naar Kopenhagen en ben je nog op zoek naar een fantastisch hotel? Dan kan ik je Manon les Suites voor 100% aanraden.

Check de website
Vind het hotel op booking.com