Industriele pijllamp

Ben jij ook zo dol op die vrolijke lampen, die je veel ziet op Broadway? OHIMP mag nu een prachtige, rode Broadway pijllamp weggeven! En meedoen is weer heel makkelijk…

Laatst gaf Bonnie al wat verlichtingtips voor de woonkamer. De aanleiding hiervoor waren de opmerkingen van haar moeder en broer over haar wat gebrekkige lichtplan. Nou, van je familie moet je het hebben. Ook mijn (Ilja) ouders zijn niet te spreken over mijn verlichtingsplan. En eigenlijk hebben ze gelijk. Bij mij thuis zit het probleem hem vooral in de felheid van de verlichting. Maar gelukkig is dat te verhelpen met dimmers. En dat kan op verschillende manieren:

Dimmen die handel!

  1. Een snoerdimmer: Voor ons zelfgemaakte, dierbare betonlampje kochten we een snoerdimmer. Dat lijkt ingewikkeld, maar valt reuze mee. Ik heb niks met elektra, maar kreeg deze snoerdimmer er zelf op. Ik hoefde Marco niet eens in te zetten. Nu is ons lampje fel als we dat willen, maar over het algemeen staat hij zacht en sfeervol te shinen.
  2. Een stopcontactdimmer: Toch geen zin in gedoe met snoeren en elektra? Er bestaan ook stopcontactdimmers: een soort opzetstopcontact. Je doet de dimmer in je stopcontact en vervolgens de stekker in de dimmer. Werkt prima! Stopcontactdimmers zijn te koop in de bouwmarkt.
  3. Een slimme lamp: Dit is een lamp die te bedienen is met een app op je smartphone. Ze zijn er in verschillende soorten en prijzen. Je kan zo’n lamp niet alleen dimmen, maar ook in verschillende kleuren laten branden. Leuk voor een feestje.

Pijllamp

Nu nog het ‘verdomhoekje’ aanpakken

We zitten nog met een ‘verdomhoekje’ als het onze verlichting betreft: naast de eettafel, bij het antieke, gele rolluikkastje. Dit kastje verdient het om in het zonnetje gezet te worden maar de juiste wandverlichting voor erbij hadden wij nog niet gevonden. Maar dan zien we deze rode pijl. Een beauty van een industriële wandlamp. Precies wat ons kastje nodig heeft.

Zo, wij zijn klaar met ons lichtplan. Nu jij nog!

Deze winactie is geëindigd

Winnen: de rode Broadway pijllamp

Zie jij deze supermooie, felrode pijllamp ook wel bij jou aan de muur hangen? Doe dan mee met deze winactie op OHIMP. Laat ons weten in een reactie onder deze blog welke lamp van directlampen.nl jij nog meer leuk vindt (en geloof me, dat is moeilijk kiezen). Wie weet kan jij deze rode pijl straks toevoegen aan jouw eigen lichtplan?!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

Industriele pijllamp