Laatst tijdens een citytrip in Kopenhagen maakte ik kennis met de producten van I Love ECO Essentials. Een heerlijke verzorgingslijn die je nu op OHIMP kunt winnen! Meedoen is weer heel makkelijk…

Och wat een geweldig hotel was dat toch, Manon les Suites in Kopenhagen. Als je binnenkomt bij de receptie weet je gelijk dat dit een van de leukste boetiekhotels is, van de hoofdstad van Denemarken. En kom je op de galerij terecht waar de kamers zijn, dan is dit wat je ziet:

Hoteltip Kopenhagen: Manon les Suites

Wat een TOP zwembad he?! Mijn uitgebreide review over het hotel lees je hier.

Ook de kamers zijn plaatjes om te zien en in de badkamer vind je verzorgingsspullen van I Love ECO Essentials. Denk aan shampoo, cremespoeling, tandenborstels, handcreme, interieurparfum etc. Dolenthousiast wordt ik van de ECO bodylotion en -olie.

ECO bodylotion en -olie van I Love ECO Essentials

De lotion en olie voor je lichaam kun je afzonderlijk gebruiken, maar ook heel goed gecombineerd. De geur is heerlijk zomers, citrusachtig en je huid wordt er hartstikke zacht van. Van de olie kun je na het wassen ook een drupje in je haar doen, voor een goede verzorging en tegen gespleten haarpunten. In de olie zit o.a. avocado, zonnebloem, argan en jojoba verwerkt en in de lotion witte thee, arganolie, zonnebloem en lijnzaad. De lotion en olie helpen je huid stevig en gezond te houden want door de celvernieuwende eigenschappen raakt je huid o.a. heel goed gehydrateerd.

Ook goed om te weten:

I Love ECO Essentials belooft:

100% of the total ingredients are from natural origin
90% of the total ingredients are from Organic Farming.

Winnen: 2x een set ECO bodylotion en -olie

OHIMP mag van I Love ECO Essentials 2x een set lotion en olie weggeven, t.w.v. 60 euro (!) Meedoen is heel makkelijk. Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag een van de sets zou willen winnen en… wie weet!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!