Ben jij ook zo dol op mooie sieraden? Dan is deze winactie echt iets voor jou. De komende 3 weken maak je op OHIMP namelijk kans om een zilveren k’aschka armband met ster te winnen! Echt zilver (925), ter waarde van 199,- euro. En meedoen is uiteraard weer heel makkelijk.

kaschka sterren sieraden

Een jaar geleden ongeveer maakte ik kennis met Kaschka. Een stoere en elegante vrouw die houdt van de mooie dingen in het leven. Ballet, klassieke muziek, opera en stijlvolle kleding. In 2014 is zij haar eigen sieradenlijn k’aschka gestart en misschien ken je haar collectie sieraden met verwisselbare stenen al? Vorig jaar mocht ik namelijk een k’aschka ring met verwisselbare steen weggeven op OHIMP. Ik kan je verklappen, die winactie was een daverend succes!

Nieuwe collectie k’aschka sieraden met ster

Bonnie, kom je binnenkort gezellig koffie doen in mijn nieuwe winkel? Ik wil je dan gelijk mijn kersverse sterrencollectie laten zien.

Natuurlijk wil ik dat! Koffie, sieraden en gezellig bijkletsen. Kaschka’s nieuwe winkel/showroom is gevestigd in Nieuw-Vennep. Het is er heel ruim opgezet en je kunt er alles rustig passen en bekijken. Het lijkt er wel een grote snoepwinkel, vind je niet?  Mocht je er ook eens een kijkje willen nemen. Dan is het vriendinnen event op 29 november misschien wel een heel leuk moment. Meer informatie vind je hier.

k'aschka winkel Nieuw-Vennep

Winnen: k’aschka armband met ster

Ik ben fan van Kaschka, en gelukkig is zij ook fan van OHIMP. En dus hebben we net als vorig jaar weer twee (!) k’aschka winacties in het verschiet. Deze week de prachtige armband met ster t.w.v. 199,- euro, en over twee weken de bijbehorende ketting. Maar nu eerst de armband! Deze is gemaakt van echt zilver (925) en hij is lekker robuust en stoer en verkrijgbaar in verschillende lengtes. De armband combineert goed bij heel veel verschillende outfits: van sportief tot elegant.

Doe je mee aan deze winactie? Laat mij dan in een reactie onder deze blog weten met wat voor outfit jij deze armband met ster het liefst zou gaan dragen en… wie weet!

Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en dit bericht deelt. O, nog iets! Laatst op de Margriet Winterfair heb ik dit filmpje gemaakt (o.a. van de k’aschka stand). Leuk als je deze video bekijkt en je gelijk even abonneert op mijn YouTube kanaal. (Wat vind je trouwens van mijn mega-blunder ;-))

Heel veel succes!