Of het nou om mode, recepten of woninginrichting gaat, Pinterest is voor mij een grote bron van inspiratie. Toen ik op zoek was naar styling voor een knus kersthoekje kwam ik allemaal mooie foto’s tegen. En die deel ik natuurlijk graag met jullie.

Onze kerstboom vorig jaar was een kleintje, in Mia’s woorden: een enorme flutboom. Ok, hij was een beetje sneu, maar met op verschillende plekken een leuk kersthoekje in huis wordt het toch echt wel een gezellig geheel.

Kerstster van houten takjes

Pinterest inspiratie voor een knus kersthoekje

Ben jij goed in het stylen voor kerstmis? Een dennentak, een lichtsnoer en wat ballen, eigenlijk heb je het zo voor elkaar. Laatst maakte ik een kerstster van houten takken (bekijk hier hoe je dat heel eenvoudig voor elkaar krijgt) en die leent zich natuurlijk perfect voor een gezellig kersthoekje. Ik ben niet de enige die er zo over denkt…

kersthoekje

kersthoekje

Kerststerren zie je trouwens in allerlei soorten en maten:

kersthoekje

kerstster

kerststerren

kerstster slinger

kerststerren

kerststerren aan de muur

kerststerren in kersthoekje

kerstster DIY

Leuke kerstposters:

gezellig kersthoekje

Prachtig deze witte sleutels van keramiek, zoiets soortgelijks kan je denk ik ook wel van witte klei maken. Zelf een Adventkalender maken is natuurlijk ook altijd erg leuk.

knus kerst tafereeltje

inspiratie voor kersthoekje

Hou jij ook van knusse kersthoekjes? En, hoe style jij ze??