gewonnen

Niets leuker op een maandagochtend, met uitzicht op een besneeuwde tuin, om weer een aantal OHIMP volgers blij te maken! Het gaat om 4 winacties: de Bigmouth Wijnfles, de bindweefselmassage, het Daniel Wellingtonhorloge en de o’Right shampoo. Heb jij dit keer gewonnen?

Het loopt storm met de winacties op OHIMP. Tot halverwege januari kun je sowieso op zondag veel mooie prijzen winnen. En natuurlijk maak ik me sterk om heel 2018 vol te proppen met leuke, gezellige, nuttige en vrolijke blogs. Met op zondag dan een fijne winactie. Ook wil ik meer aandacht gaan schenken aan mijn YouTube kanaal. Zou natuurlijk leuk zijn als je je vast wilt abonneren 🙂

Wie zijn dit keer de gelukkigen

De leuke Bigmouth Wijnfles/glas is gewonnen door: Marian, Marianne en Jacqueline.

wijnfles glas winnen

De bindweefselmassage is gewonnen door Mirjam, Madelon en Annabel

bindweefsel massage

Het Daniel Wellington horloge gaat naar door Ingrid

nieuwste model Daniel Wellington horloge

De o’Right haarverzorgings giftset is gewonnen door Claudia en Riekie

producten van oright

Alle winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Zit je er niet bij? Niet getreurd…

Want er komen zoals gezegd nog heel veel winacties aan. Van deze winacties ga ik deze week de winnaars trekken: