winnen: shoptegoed voor verlichting

Dat de juiste verlichting erg belangrijk is voor een functionele en gezellige sfeer in huis, dat wist je waarschijnlijk wel. Maar waar vind je nu leuke én betaalbare verlichting?! Een tijdje terug ontdekte ik de webwinkel Directlampen.nl, waar ik supermooie en ook nog eens voordelige lampen scoor. OHIMP geeft 2x 50 euro shoptegoed weg bij deze shop. Doe je mee?

Nou zeg ik dat wel zo gemakkelijk, dat je vast wel wist dat de juiste verlichting belangrijk is. Maar tot voor kort had ik weinig kaas gegeten van een zogenaamd verlichtingsplan. Maar ik ben erachter hoe het werkt hoor.

Lees hier: tips voor verlichting in je huis

Schaarlamp van directlampen.nl

Onze nieuwe lampen

Bij Directlampen.nl heb ik weer 2 nieuwe lampen gescoord. De ene is een vloerlamp van wit metaal en hout, een beetje Scandinavisch design. Er blij mee, hoe vind je hem?

houten vloerlamp

De tweede is een plafondlamp van glas, waar ik een mooie bolverlichting in heb gedraaid. Hij hangt boven de eettafel en daar staat hij erg mooi. Ook een plaatje, toch?

plafondlamp van glas

Deze winactie is verlopen

Winnen: 2x shoptegoed van 50 euro bij Directlampen.nl

Directlampen biedt een uitgebreide collectie met alle stijlen en allerlei soorten verlichting: hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen. De collectie bestaat alleen uit met zorg geselecteerd merken, zoals Steinhauer, Light & Living, Anne, Globo of Bronq.

Industriele pijllamp

Zoek je een strakke bureaulamp voor je kantoor? Of wil je liever een stoere industriële lamp voor boven de eettafel? Dan is deze winactie echt iets voor jou. 50 euro shoptegoed kun je namelijk winnen, die je kunt gebruiken om jouw favoriete lamp aan te schaffen. Laat mij in een reactie onder deze blog weten voor welke lamp van directlampen.nl  jij het shoptegoed zou willen gebruiken en… wie weet! Klik hier voor alle lampen.

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Winnaars worden over ongeveer 3 weken bekend gemaakt. Heel veel succes!!