Als ik toch eens een geldboom in de tuin had… Maar dat heb ik niet en dus kan ik niet aan alle merkwensen van de puber voldoen! En ik bedoel, een riem. Een Gucci riem, die kost minimaal 300 euro?! Ik ben toch zeker gekke Gerritje niet.

“Gekke Gerritje, wie is dat nou weer?”
“Daar gaat het niet om Mia, jouw wensen ten aanzien van merkkleding zijn allesbehalve realistisch.”
“Maar geef toe mam, die Gucci riemen zijn toch supermooi?!”

Het wensenlijstje van de puber 

Laat ik beginnen met mijn wensenlijstje. Een standaard lijstje hoor, die elke moeder van een puber vast wel herkent. Ik zou willen dat ze haar kamer en de troep achter haar kont opruimt, beter haar best doet op school, een baantje zoekt, haar licht op de fiets aandoet, af en toe eens boodschappen haalt, wat eerder gaat slapen, wat minder op haar iPhone zit etc. En haar wensenlijstje? Daar krijg je toch spontaan de slappe lach van.

wensenlijstje puber

Uiteraard ga ik op zoek naar die Gucci riem

Want ik moet toegeven, wat een plaatjes zitten er tussen!! Ik ben erg benieuwd of er online ook betaalbare Gucci riemen te vinden zijn. Maar ik zie alleen namaak exemplaren voor een redelijk bedrag en daar trapt ze natuurlijk niet in. Dit zijn overigens echte exemplaren, de prijzen liggen tussen de 350 en 1250 euro… tssss.

gucci belts

Ik kom er wel achter dat je online op sommige sites toch echt heel veel topmerken in de sale kunt shoppen. Maar of ze allemaal zo betrouwbaar zijn… Mijn zoektocht brengt me uiteindelijk bij Zalando Lounge. Nee, geen Gucci riemen, maar wel een gigantische UGG sale! Nou valt er over de UGGS natuurlijk genoeg te zeggen als het op smaak aankomt, maar een feit is wel dat deze schoenen trouw dienst doen als het op voeten-warm-houden aankomt. En hallo, 75% korting!! Voor ik het weet is mijn winkelmandje gevuld, en natuurlijk niet met alleen een paar voor Mia.

UGG sale

UGG sale Zalando Lounge

Wist je trouwens dat een van mijn allereerste blogs over een UGGS monstersale ging? Leuk om terug te lezen.

Merken shoptip, voor jou (en de puber?)

En zo ontdek ik dus Zalando Lounge. Misschien is het ook iets voor jou en/of je puber? Dagelijks zijn er meerdere merk sales of events te vinden, van Dolce & Gabanna tot Morgan en van LaCoste tot Ralph Lauren. Van deze events kun je maar een paar dagen genieten en ik ben erachter dat je snel moet zijn om de populaire items te scoren. Het voelt als een serieuze sample sale, maar dan lekker relaxt vanuit huis achter de computer. De UGG sale is inmiddels voorbij, maar hier zie je hoe het werkt en vind je het actuele en aankomende aanbod.

En daar gaat de puber, op weg naar school.

Zonder Gucci riem, maar wel met warme voeten :-).

“Kan je me echt niet brengen mam?”
“Nope…”

PPVDW - gucci riem