Voor mijn OHIMP avonturen naar binnen- en buitenland ga ik niet op pad zonder rugtas. Ik heb er velen, maar nog niet eentje van vegan kunstleer. Dus toen ik werd benaderd of ik een rugtas van Gaston Luga wilde uitprobeerde, stond ik daar 100% positief tegenover. En het leuke is, ik mag jullie ook blij maken met een rugtas van dit Zweedse merk, naar keuze!

De reis voor de samenwerking met Gaston Luga begon als volgt:

Hoi Bonnie, Wij zijn Gaston Luga, een Zweeds rugtassenmerk in hartje Stockholm. Onze tassen zijn gemaakt van vegan kunstleer, sterk canvas en metalen details. Om ons typisch Zweedse ontwerp – minimalistisch en elegant – meer bekendheid te geven in Europa zijn we op zoek naar samenwerkingen met trendsetters zoals jij.

Nou, dat is leuk toch, ze vinden me een trendsetter! Voor samenwerkingen en winacties ga ik altijd selectief te werk. Ik wil dat het product past bij mij en mijn blog en ik vind het belangrijk dat ik weet dat jullie, mijn lezers, er ook enthousiast van raken. En het kan niet anders dan dat dat met een rugtas van Gaston Luca het geval is!

tulpenvelden

Ik kies het PRÅPER model

Dit is wat Gaston Luga zelf zegt over haar backpacks:

Onze rugtassen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor iedere denkbare gelegenheid – of je nou gaat uitwaaien op het Scheveningse strand, een dagje gaat shoppen in Antwerpen, of gewoonweg naar je werk, de sportschool of een borrel gaat, onze backpacks zijn een toevoeging aan je outfit en gemak.

e-chopper tocht Hollands Kroon

Ik mag dus een rugtas uitkiezen en ga voor de PRÅPER in de olive&black kleurstelling. Ik vind de combinatie van zwart en groen erg mooi en ik denk dat hij bij veel outfits mooi staat, of dit nu chique of casual is. Daarnaast vind ik het fijn dat deze tas geen metalen details in goud of zilver heeft, zodat ik hier bij sieraden niet over na hoef te denken. (Ik ben zo een tut dat ik alles op elkaar afgestemd wil hebben ;-)) Er zijn 5 verschillende kleurstellingen van het PRÅPER model:

praper Gaston Luca

Op pad met mijn Gaston Luga rugtas

De tas heb ik inmiddels een paar weken en ik gebruik hem eigenlijk non-stop. Zo is hij meegegaan op avontuur naar:

De Afsluitdijk:

Wadlopen:

Naar de hotspots in Dokkum:

Over al het leuks in het Friese plaatsje Dokkum lees je hier meer:

Weekendje Friesland? 8x leuke tips voor Dokkum

De tulpenbollenvelden in de Kop van Noord-Holland (lees hier trouwens alles over dit superleuke uitje):

Hollandse tulpenvelden

Wat ik heel fijn vind aan de rugtas:

  • Hij is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal. Alle tassen van Gaston Luga zijn gemaakt van vegan kunstleer, kwalitatieve canvas en solide metalen details.
  • Er kan lekker veel in. Binnenin zitten 2 grote vakken, in eentje kan een laptop. Er zitten ook nog 2 kleinere vakjes in, voor bijv. een handcreme, make-up of sleutels.
  • Achterop de rugzak zit een handig vakje voor bijvoorbeeld je paspoort.
  • De riemen zijn verstelbaar en wat ik superfijn vind is dat er een extra gespje per riem is, waar je het losse onderstuk mooi mee kunt afsluiten. Ik vind het altijd zo lelijk als je van die losse slierten hebt hangen.

Winnen: een Gaston Luga rugtas naar keuze

En, ben je ook enthousiast over dit merk en haar rugtassen? Dan is deze winactie een goed idee om aan mee te doen. Ik mag namelijk 1 OHIMP volger blij maken met een rugtas naar keuze! Er zijn naast het PRÅPER model ook nog andere modellen verkrijgbaar, zoals de Clässic en de Clässy.

Meedoen aan deze winactie is heel erg makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten voor welk model en welke kleurstelling jij zou willen gaan en… wie weet! Op de website van Gaston Luga kun je alle modellen en kleuren bekijken.

De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld).

e-chopper tocht Hollands Kroon

Kun je niet wachten? Gebruik de OHIMP kortingscode

Het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal niet wilt afwachten of je wint of niet, maar dat je er gelijk eentje aan wilt schaffen. Als je de kortingscode OHIMP gebruikt krijg je 15% korting! En bij je bestelling krijg je tijdelijk ook een canvas shopper cadeau t.w.v. 25 euro:

Gaston Luca winactie

Veel succes!!

XX