webwinkel One Hipho
Dat je naar een gezellige hippiemarkt gaat bij strandtent Woodstock in Bloemendaal en daar gewoon je buurvrouw van de strandhuisjes ziet staan met de allerleukste sieraden. Blijkt ze gewoon een gloednieuwe webwinkel te hebben (One Hipho) en jij wist dat niet?!

Je weet jezelf amper in te houden bij haar gezellig ingerichte kraampje (want je hebt echt al teveel geld uitgegeven aan een stuk of 4 citytrips). Maar dat ze daarna bij de strandhuisjes al haar handel nog eens prachtig tentoonstelt aan de mensen uit “jullie straatje”, daar was je niet helemaal op voorbereid. Je zit op je terras en doet je best het te negeren. Maar je kan het niet, het lukt niet, het gaat niet! Want jij bent gewoon een “sucker”, een sucker voor sieraden. En dus lig je amper 4 minuten later als een Afrikaanse vrouw van de Paduang stam gelukkig te wezen in je strandstoel, met een nek vol glimmende kettinkjes en een arm vol nieuwe bandjes. Dat schuldgevoel, dat komt morgen wel.

20140612-222123-80483279.jpg

Dit overkwam mij, vorig weekend bij Bloemendaal/Zandvoort aan Zee. En het kan jou ook overkomen:

Want ben jij net als ik die “sucker” waarvan het hart sneller gaat kloppen bij het zien van een touwtje met een kraaltje? Check dan vooral de shop van One Hipho eens. De accessoires van Hollandse bodem van de merken Surfista, She has a Gun, A Mano Trading en Jewel Rocks schijnen je tegemoet. Of wat dacht je van die té leuke camerariemen?! (wil ik ook! Eerst maar eens een bijpassende camera zoeken ;-))

Deze actie is inmiddels verlopen

Winactie:
En dan nog wat… ik mag deze ketting van het merk Surfista weggeven en dit armbandje van het merk Jewel Rocks!! Als je kans wilt maken vul je onderstaand winformulier in voor  20 juni.

winactie One Hipho