Citytrip Parijs

Citytrip Parijs? Leuk!! Cultuur snuiven, lekker eten en natuurlijk…. shoppen!!  Wel graag een beetje fashionable, het (Instagram) oog wil ook wat. Maar hoe ga ik dat doen? De hele dag goedgehakt rondbanjeren over die Franse keitjes gaat natuurlijk geen wonderen verrichten voor mijn voetjes. Tijd voor een pré-shopmoment bij Zalando.

Daar had ik goede ervaringen mee, zo had ik laatst ook een last-minute shopronde gedaan bij Zalando voor de Fashionweek.

Voor het tripje naar Parijs zocht ik verschillende outfits uit, die (in mijn ogen best wel) fashionable waren maar vooral toch ook comfortabel. Kijk, hier zie je een paar:

Paris Fashion

What’s hot in Paris:

Nou was ik toch vnl. naar andere dingen aan het kijken dan naar fashionable Parijzenaren. Maar het volgende viel me echt op:

  • Bootschoenen! (Van die leren met een geregen koordje en soms zelfs een kwastje.
  • Die draag je onder een jeans (geen skinny) met opgerolde pijpen.
  • Daarboven een lichtblauw of wit “mannenoverhemd” (vooral ook met korte mouw).
  • Ik zag verder veel Marlène Dietrich broeken.
  • Met veterschoentjes eronder.
  • “Big bags” en rugzakken (en die worden dan meestal losjes over 1 schouder gedragen).

Winactie Zalando

Zalando blij, ik blij… en ik mag jou ook blij maken!! Nou ja, 1 van jullie dan. Ik mag nl. een outfit t.w.v. 150 euro weggeven! En die outfit zoek je natuurlijk zelf uit.

Hoe je meedoet? Dat gaat heel gemakkelijk: met het tooltje hieronder. Je kunt je aanmelden met je e-mailadres of met je Facebookaccount. Hoe meer opties je doet (kwestie van het rechter driehoekje aanklikken achter de verschillende opties waardoor het menu’tje uitvouwt), hoe hoger de winkansen. Een winnaar wordt ad random en automatisch geselecteerd door het tooltje.

a Rafflecopter giveaway

We waren 3 dagen in Parijs en bezochten de minder standaard plekken. Het was zó leuk!

De leukste plekken en bezigheden heb ik in deze blogs beschreven:
Amélie wandeling door Montmartre
3 hotspots Parijs met kids
Hidden Hotel