Winactie boek Yvestown

Een boek over eten en leven in de keuken… Dat is waar het boek Yvestown in de Keuken over gaat. Heerlijke recepten uit inspirerende keukens. Iets voor jou? Ik mag van maakster Yvonne 3 exemplaren weggeven!

Yvonne is blogger van Yvestown maar doet zoveel meer dan bloggen. Ze is interieurstyliste, boekenmaakster, storyteller en kookfanaat. In het boek Yvestown in de Keuken deelt ze niet alleen haar eigen recepten, maar ook de recepten van haar beste vrienden.

Mijn favoriete recepten:

Zelf heb ik uit het boek al een heerlijke courgette soep gemaakt (wel in een iets andere variant, ik had nl. geen garnaaltjes in huis). De kipsate met wortel couscous staat voor heel binnenkort gepland.

Vormgeving van Yvestown in de Keuken

Het boek heeft een heerlijke vormgeving met pastelkleuren, mooie icons en een luxe stoffen omslag.

Ook de fotografie vind ik prachtig.

Volop keukeninspiratie

In het boek krijg je daadwerkelijk een kijkje in de keuken van de vrienden van Yvonne. Wat een fijne keukens!! Ook de keuken van collega-blogger Maandagdaandag heeft een plekje in Yvestown in de Keuken gekregen. Ha, zie ik daar niet mijn Ikea-trolley, laatst zo vakkundig in elkaar gezet door Mia & Sanne?

Deze actie is niet meer geldig: win het boek Yvestown in de Keuken

Leuk nieuws!! Van Yvonne mag ik 3 personen blij maken met het boek Yvestown in de Keuken. Meedoen is heel eenvoudig:

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!