Gedraaide kopjes, wat zijn dat? Nou, dat zijn kopjes die met de hand gemaakt worden door een pottenbakker of keramist. Het lekkerst drinken vind ik uit de zgn. dun gedraaide kopjes. Nieuwsgierig? 

Van de week schreef ik al over de fijne winkel ANDERS NOG IETS, waar je het mooiste serviesgoed en de leukste cadeautjes kunt scoren. ANDERS NOG IETS werkt graag samen met ambachtelijk geproduceerde goederen, en daarom voelen deze handgedraaide kopjes zich zo goed thuis in de winkel. Hier zie je een kort filmpje dat ik voor de winkel heb gemaakt:

Als je binnen komt valt je oog gelijk op de standaard met al het serviesgoed. Geen een kopje – gemaakt door Lilo’s Keramiek – is hetzelfde van vorm of kleur. Daardoor kun je prachtige combinaties maken.

handgedraaide kopjes van Lilo

Ik vind de dun gedraaide kopjes het mooist. Ze voelen heel kwetsbaar maar zijn zo hard als steen. De kopjes kunnen dan ook gewoon tegen een stootje en je kunt ze prima kwijt in de vaatwasser. kopje van keramiek

Deze winactie is afgelopen 

Winnen: 4 gedraaide kopjes voor de koffie of thee

Samen met Leonie en Marloes van ANDERS NOG IETS heb ik 4 gedraaide kopjes uitgezocht die je de komende weken op OHIMP kunt winnen! En meedoen is heel makkelijk.

handgemaakte kopjes

Laat mij in een reactie onder deze blog weten welke van deze 4 gedraaide kopjes jij graag zou willen winnen en dan… duimen maar! De winnaars ontvangen over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

theebeker van keramiek