BBQ’s heb je in alle soorten en maten. Persoonlijk ben ik dolblij met mijn prachtige Webertje maar deze budget barbecues mogen er ook wezen. Zit er iets voor jou bij? Ik mag 2x 25 euro shoptegoed weggeven!

Mijn barbecue is al een flink aantal keren aangestoken dit jaar, weer of geen weer. Ben jij ook dol op barbecue-en? Ik spotte op de site karo-home een aantal prima budget barbecues. Moet je zien:

De ultieme budget barbecue voor vader:

Wat een leuk ding he? Lekker simpel en stoer, voor thuis, op het strand of in een park. En voor de prijs hoef je het niet te laten: 17,95 euro?!

retro-tafel-barbecue-dads-cooking

Een Ugly Drum Smoker

Onlangs schreef ik dit artikel over een trend in BBQ-land: je eigen barbecue maken van een drumvat. Een leuk klusje, maar wel een hoop werk… Je kunt er ook een kopen natuurlijk. Deze kost 92,95 euro.

barbecue-cylinder

Een ideale 2-pits gasbarbecue

Ben je niet zo van de kolen en briketten, dan kun je natuurlijk ook BBQ-en op gas. Deze compacte barbecue heeft 2 pitten en ziet er mooi en strak uit. De prijs: 85,95 euro.

barbecue-met-2-branders

De schattigste van deze budget barbecues

Wat een plaatje nietwaar?  Je neemt hem zo mee in de achterbak of op de bagagedrager voor een BBQ in de natuur. Maar in de tuin op tafel doet hij het natuurlijk ook prima. De prijs is ook zo cute: 18,85 euro.
bbq-grill-30cm

Handig, die zijtafeltjes bij deze budget beauty

Mijn BBQ chef zei het laatst nog: ik mis een tafeltje of kastje waar ik alles op kwijt kan. Daar heb je bij deze barbecue geen last van. Prijs: 61,95 euro (Serieus? Ja echt…)

verrijdbare-stalen-barbecue

De meest voordelige barbecue:

Dat is deze, t.w.v. – schrik niet – 9,95 euro. 😉
retro-tafel-barbecue-dads-cooking

Lekker eten voor op de barbecue?

Als je gaat barbecue-en met een van deze schatjes dan doe je dat waarschijnlijk in je tuin, aan het strand of in een park. Dan heb je geen koelkast bij de hand? Een goede koelbox is dan ook onontbeerlijk. Op deze site vind je een aantal hele range aan koelboxen, in alle soorten en maten.

Eet smakelijk!