resort Maastricht

Luxe, vrijstaande vakantiewoningen in het groen op steenworp afstand van hartje Maastricht? Laatst was ik te gast bij Resort Maastricht, samen met Laura, Sanne en Mia. Wil jij je thuisvoelen in Maastricht, check dan vooral dit vakantiepark eens:

Nederland is een nieuw vakantieconcept rijker, Resort Maastricht. Een vakantiepark in de groene Limburgse heuvels, met luxe vakantiewoningen, op 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht.

logo resort Maastricht

Oud ambachtshuis of statige notariswoning?

Bij Resort Maastricht hebben de accommodaties een klassieke uitstraling die is geïnspireerd op de architectuur van de Maastrichtse binnenstad en van het Limburgse platteland. Als je door het park loopt waan je je in vroegere tijden. Je komt er oude ambachtshuizen tegen en statige notariswoningen. Maar vergis je niet, van binnen zijn de woningen van alle gemakken voorzien!

Resort Maastricht notarishuis

Ik ben dit weekend in Maastricht met Laura, Sanne en Mia. De tieners zijn dolblij met:

  1. De gratis, snelle wifi, hangbank en TV’s (ze hebben de parent-room, met make-up tafel en tv ;-))
    huiskamer resort maastricht
  2. De jacuzzi en sauna die in ons huis rijk is:
    resort maastricht sauna
  3. De fietsen die we bij de receptie van Resort Maastricht huren en waarmee we lekker door het park fietsen en het centrum van Maastricht onveilig maken.

En de moeders? Die zijn blij als de kinderen blij zijn en het zonnetje schijnt. Moet je kijken wat een uitzicht we hebben:

uitzicht resort maastricht

En na een “vermoeiende” dag eten, shoppen en drinken in Maastricht hebben wij ook wel zin in deze fantastische bedden:

slaapkamers resort Maastricht

Geen standaard vakantiepark

Resort Maastricht biedt in totaal 74 verschillende, vrijstaande huizen voor de verhuur, variërend van 4 tot 20 personen waaronder boerderijen, vrij gelegen hoeves, statige notariswoningen en ambachtshuizen. Gasten krijgen services op hotelniveau zoals receptie, schoonmaak, beddenopmaak en handdoeken- en linnenservice. Tussen de woningen liggen groene speelvelden, wandelgebieden en veel bomen. Ook biedt Resort Maastricht 2 restaurants, een sport- en fitness club met zwembad en is het gelegen naast een groot golfcomplex met 27 holes.

Kijk, dit is onze VLOG van het weekendje Maastricht:

Er is er een jarig hoera hoera!

En dat ben ik! Zondagochtend “sneak” ik naar beneden en maak ik een lekker ontbijtje klaar. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien, met een vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat. En stel dat ik zelf geen zin had gehad om zelf het ontbijt te maken, dan had ik heel eenvoudig via de receptie van Resort Maastricht een uitgebreid ontbijt kunnen bestellen, en eventueel zelfs taart van de lokale ambachtswinkel.

ontbijt Resort Maastricht

Resort Maastricht zegt:

“Ons doel is het neerzetten van een nieuw soort vakantiepark. Geen standaard vakantieoord met allemaal dezelfde huisjes, maar kwalitatief hoogstaande woningen in verschillende klassieke stijlen.”

Heb je ook zin om je thuis te voelen tijdens je citytrip in Maastricht? Bezoek dan hier de website van Resort Maastricht.

vakantiehuis Resort Maastricht

Meer Maastricht hotspots:

  • Waan je in de Belgische bierhemel bij restaurant Witloof en geniet van eten uit grootmoeders tijd.
  • Een kazerne omgetoverd tot heerlijke eet-, werk, en hangplek: de Brandweerkantine, kijk maar.