De mooiste cakes en taarten maak je natuurlijk in de juiste vormen. De Bitossi bakvormen zijn sowieso om te zien al om op te vreten. Goed nieuws: ik mag 2 personen blij maken met zo’n prachtige bakvorm!

Al eerder kon je hier op OHIMP de Bitossi bakvormen winnen. Ik was zo enthousiast over de vormen, dat ik er zelfs mijn keuken voor wilde verbouwen. Mooie planken in plaats van bovenkastjes. Planken, waar ik mijn mooiste serviesgoed op kon uitstallen en waar de Bitossi vormen  een vaste plek in het zicht zouden krijgen.

  • Zo kon ik altijd naar ze kijken.
  • En zo kon ik ze eerder pakken en er heerlijke baksels in bereiden.

De keukenverbouwing heeft inmiddels plaatsgevonden! Je leest er hier alles over.

2 nieuwe bakvormen

Gister kreeg ik twee nieuwe bakvormen van Bitossi. De blauwe en de grijze. Zoals je ziet ben ik met de blauwe gelijk aan de slag gegaan, en bakte ik een gezonde cake met Griekse yoghurt en palmsuiker. Lekker! Het recept lees je hier. Met de grijze vorm gaat Ilja aan de slag, daarover dus snel meer.

Bitossi bakvorm

(wat een plaatje nietwaar?)

Winnen: 2x Bitossi bakvormen

Wat een heerlijke winactie weer, met recht. Ik mag 2 van jullie blij maken met een bakvorm naar keuze. Op de site van Leeff.com vind je trouwens nog veel meer prachtig serviesgoed van Bitossi.

Meedoen is heel makkelijk! Laat mij in een reactie onder deze blog weten welke vorm jij zou kiezen en … wie weet! Hier vind je de vormen.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

Bitossi bakvormen