Welke “Tony” is jouw favoriet? Die van ons de salted caramel variant. Daarom een heel lekker, heel simpel en heel snel te maken (slechts 2 ingrediënten! ) Tony Chocolonely Salted Caramel recept: cookies met Kellogg’s ontbijtgranen.

Wat een leuk merk is Tony Chocolonely toch. Hun repen streven eerlijke chocolade-ambacht na en wat ik ook zo geweldig vind is dat ze telkens met nieuwe smaken komen. Heb je bijv. de cola-knetter smaak al geproefd? Onze favoriet is tot dusver nog steeds de Tony Chocolonely Salted Caramel en ik bedacht er een heel makkelijk recept bij.

Ingrediënten voor dit Tony Chocolonely Salted Caramel recept:

  • 1 reep Tony Chocolonely Salted Caramel
  • 1 handje ontbijtgranen (in dit recept is gebruik gemaakt van Kellogg’s Froot Loops die ik via USGroceries heb besteld, maar je kunt ook andere granen of bijv. muesli kiezen).
  • Verder nodig: een vel bakpapier

Bereiding:

Smelt de chocolade au-bain-marie (zo gepiept, hier zie je hoe het werkt). Stamp in een vijzel ondertussen de granen wat fijn, maar niet te fijn want je wilt wel wat structuur behouden. Houd wat granen achter voor garnering. Als de chocolade gesmolten is dan schep je de gestampte granen erdoor. Vervolgens schep je met een lepel hoopjes op het vel bakpapier. Laat in de koelkast afkoelen.

That’s it!