Eurocamp Zwitserland

Zie jij er ook zo naar uit, naar de vakantieperiode? De maanden met de extra vrije dagen liggen in het verschiet en voor je het weet, is het alweer zomervakantie! Op OHIMP kun je weer meedoen aan een hele fijne winactie: een Eurocamp vakantiecheque ter waarde van 200 euro!

Kamperen, you love it or you hate it. Maar, met en voor kinderen zijn kampeervakanties echt geweldig. De vakantieherinneringen die kids maken op kampeervakanties zijn onvergetelijk. En ik spreek uit ervaring, wij deden vroeger niet anders. En ik kijk daar met zoveel plezier op terug.

In 2010 had ik echter een hele slechte kampeerervaring, toen ik op een “horrorcamping” in Frankrijk belandde. Over deze nare ervaring, maar ook over al mijn leuke, eerdere (en toch ook latere) campingperikelen lees je hier meer.

kampeervakanties

Kampeervakanties bij Eurocamp

Zelf heb ik twee jaar geleden een Eurocamp vakantie geboekt, in Frankrijk dicht bij Disneyland Parijs. Wat een prima ervaring was dat. Prachtige camping, dicht bij pittoreske, Franse dorpjes, onder de rook van Parijs. Het was een dolle boel, Mia met vriendin Sanne die – terwijl wij moeders een klein shopmomentje genoten, stiekem Franse jongens in onze caravan lieten. Hierover lees je meer in deze blog: Het leven van een puber op de camping in Frankrijk.

Eurocamp, Zoover award winnaar voor beste kampeervakanties in 2015 en 2016

Dat een vakantie via Eurocamp garant staat voor genieten blijkt wel uit de Zoover awards die ze de afgelopen jaren hebben gewonnen. En de keuze is reuze! Voor gezinnen, voor mensen die op zoek zijn naar rust, voor road- en citytrips. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Kamperen in Spanje in Salou, maar dan met een echt ‘Afrika’ gevoel. De Masai lodge is hier  gloednieuw bij Eurocamp.
 • Kamperen op een Siciliaanse camping met privéstrand en prachtig zwembad aan zee, vlak bij natuurgebied Lo Zingaro en de badplaats San Vito Lo Capo.
  Eurocamp Sicilie
 • Of deze camping, een parel aan de Tocaanse kust, dichtbij San Vicenzo en de fantastische wijngaarden.
  Eurocamp Toscane
 • Een combinatie van kamperen en citytrip ineen? Dan lijkt deze camping bij Rome me echt ideaal. Midden in een natuurgebied en vlak bij Rome met de kust op slechts 15 minuten rijden.
 • Deze camping in Zwitserland komt op zeker op mijn travellist. De camping ligt in een dal van weelderig groen met 72(!) watervallen! En ook goed om te weten, door Zoover beoordeeld met een 8,3!
  Eurocamp Zwitserland

Ook leuk: met Eurocamp kun je meerdere campings en dus accommodaties combineren in één vakantie. Dat zou nog eens een fijne roadtrip kriskras door Europa kunnen worden?!

Deze winactie is afgelopen

Winnen: Eurocamp vakantiecheque t.w.v. 200 euro!

Van Eurocamp mag ik 1 van jullie een vakantievoucher van 200 euro aanbieden en kennis laten maken met Eurocamp’s vakantiebelofte:

“Wij hebben de 181 best gewaardeerde campings in 42 regio’s in 10 landen voor u geselecteerd. Dat wordt genieten!”

De vouchter is vrij te besteden in 2017 bij een verblijf van minimaal 3 nachten.

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten in welk land jij het liefst zou gaan kamperen in 2017 en… wie weet! Je vindt de landen en campings van Eurocamp hier.

De winnaar krijgt over ongeveer 3 weken bericht.

Eurocamp vakantiecheque