Le Creuset ken je vast van de prachtige braadpannen van gietijzer. Maar wist je dat dit merk ook heel veel andere keukenaccessoires heeft? Theepotten, mokken, messen, schaaltjes etc. Nieuw in het assortiment zijn de Le Creuset kruidenpotten, en daarvan mag ik er 2 weggeven!

Op OHIMP kom je de producten van Le Creuset wel vaker tegen. Zoals bij deze detox thee en deze tips voor serieus mals draadjesvlees. Niet alleen zijn de keukenaccessoires een lust voor het oog, ook qua kwaliteit laten ze andere merken ver achter zich. Kortom, ik ben groot fan en ik weet zeker, jij ook.

le creuset kruiden potten

Le Creuset kruidenpotten

De kruidenpotten van Le Creuset zijn nieuw in het assortiment en komen in twee kleuren – kersenrood en creme – en kosten 29,95 per stuk. Om kruidenplantjes zoals bijvoorbeeld basilicum goed en lang vers te houden is het belangrijk om ze van onderaf water te geven en niet de aarde te begieten. Dat lukt perfect met de Le Creuset kruidenpotten, want ze hebben een drainage gat en schotel en zo kun je heel goed de juiste vochtverhouding van je plantje behouden.

le creuset kruidenpot

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 2x een Le Creuset kruidenpot

2 van jullie mag ik blij maken met zo’n mooie kruidenpot: een iemand met een kersenrood exemplaar en een iemand met een creme exemplaar.

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat en… wie weet!

le creuset keuken

Alle Le Creuset artikelen vind je op de site van Le Creuset en zijn heel gemakkelijk online te bestellen.