jungle club koh samui

Stel, je wilt naar Thailand. Maar je hebt geen vakantiedagen meer, je budget is niet toereikend, of je weet niet met wie… Dan ga je toch gewoon naar Amsterdam? Want daar kun je heel goed de authentieke, Thaise sfeer ervaren! Hoe? Met deze superleuke (gratis!) Thaise wandelroute door Amsterdam.

Zelf ben ik pas (?) een keer in Thailand geweest, samen met Mia. Bangkok vonden we super! Vooral het racen door de straten in een tuktuk. Kijk, je ziet het in dit filmpje.

Daarna zijn we doorgevlogen naar Koh Samui, waar we ons dagelijks aan het strand hebben laten masseren en fantastische Thaise gerechten hebben gegeten. Minder leuk waren de vele prikken die we hebben gekregen van verschillende Tijgermuggen. Maar gelukkig zijn we er niet ziek van geworden.

In deze blog lees je alles over onze Koh Samui belevenissen.

tijgermug

Het echte Thailand, daar waar minder toeristen zijn, dat hebben we helaas nog niet mogen ervaren. Maar wie weet in de toekomst?

Ondertussen kunnen Mia en ik herinneringen ophalen bij het zien van al onze foto’s en filmpjes. En mochten we daar niet genoeg aan hebben, dan pakken we toch gewoon even de trein naar Amsterdam en lopen daar de Thaise wandelroute?!

koh samui tips

Een Thaise wandelroute door Amsterdam?

ใช่ !! (Als ik Google translate mag geloven betekent dit JA in het Thais)

Reisorganisatie Riksja Travel heeft een route uitgestippeld, waarbij je langs verschillende Thaise pareltjes in hartje Amsterdam komt . Zo leidt de tocht langs een Thaise supermarkt, een heus Thais theehuis, een Thaise massagesalon, restaurants en een Thaise bar.

Thaise wandelroute door Amsterdam

De Thaise wandelroute staat op een speciale kaart, die door iedereen te downloaden is. Dus of je nu vervroegd in de voorpret wilt komen, gewoon benieuwd bent naar de Thaise cultuur, of al bent geweest en het land nog eens wilt herbeleven, iedereen kan de route – of een deel ervan – lekker wandelen.

Benieuwd? Je kunt de kaart hier gratis downloaden.

สนุกมาก

(= heel veel plezier ;-))

Fishermans Village Koh Samui