Christmas advent candle

Het grote aftellen is begonnen! Nog maar xx dagen en dan is het alweer Kerstmis. Ken jij de zogenaamde aftelkaars al? Deze kaars brandt het aantal dagen tot de kerst weg.

Ik zag de aftelkaars voor het eerst voorbijkomen op Pinterest, ergens achteraf op een foto met een leuk kerstdecortje. Leuk, die wilde ik wel hebben. Maar goed… waar vind je zo’n kaars. Na het internet afgestruind te hebben kwam ik uit bij Amazon waar de Christmas Advent Candle voor 14,95 euro werd aangeboden, inclusief verzendkosten kwam ik uit op 28,95 euro. Koopje! Not… Ik denk dat de letters van deze kaars van écht goud zijn.

aftelkaars HEMA

HEMA aftelkaars voor de kerst

Shoppen voor de kerst bij de HEMA, is always a good idea 😉 En terwijl ik struin tussen de lichtjes, boompjes, kerstballen en pieken zie ik hem daar opeens liggen: de aftelkaars alias advent candle! Hij heeft ook letters van goud, zou hij net zo duur zijn? Schrik niet: 1,50 euro! In de webshop van de HEMA kan ik hem niet vinden dus als je hem wilt hebben, moet je even naar de winkel.

Advent kaars HEMA

(Spiegeltje spiegeltje aan de wand… ;-))

Ben je op zoek naar (meer) cadeautips voor de kerst?

  1. 10 cadeautips voor gadgetfreaks
  2. +10 cadeautips voor pubermeiden
  3. 15 x cadeautips voor reizigers
  4. 10 cadeautips voor de interieurliefhebber