cadeautips voor de interieurliefhebber

Ben jij op zoek naar cadeautjes voor iemand die gek is op zijn/haar woning en het interieur het liefst 5 keer per jaar omgooit? Misschien heb je dan wat aan deze cadeautips voor de interieurliefhebber.

Een cadeautje uitzoeken voor iemand die gek is op wonen en interieur is altijd lastig. Smaak is namelijk zo persoonlijk. Met deze cadeautjes zit je voor 99% goed, want ik heb er 10 op rij gezet die iedereen wel leuk vindt en kan gebruiken.

10x cadeautips voor de interieurliefhebber

1 – set met kaarsen

Je kunt natuurlijk een pak kaarsen bij de Hema scoren om cadeau te geven, maar leuker is het om allerlei verschillende kaarsen bij elkaar te zoeken. Je kunt het qua kleur heel bont doen, alleen zwart-wit of misschien zelfs – helemaal veilig – alles in dezelfde kleur.

grijze kaarsen

2 – lichtsnoer

Van een leuk lichtsnoer wordt iedereen toch blij? Je kunt hem overal ophangen, in de tuin maar ook binnenshuis. Ik vind het witte lichtsnoer van Deens.nl heel erg leuk.

lichtsnoer inspiratie

3 – plantjes in leuke potjes

Ook leuk om te geven, zijn allerlei kleine plantjes in verschillende potjes. De potjes matchen dan wel een beetje qua stijl. Je kunt bijv. retro potjes scoren bij de tweedehands, of deze leuke potjes met gezichtjes. Qua plantje doet de Pannenkoekenplant het altijd erg goed, omdat deze weinig verzorging vraagt.

woontrend: bloempotten met gezichtjes

4 – verschillende lijstjes voor een zgn. gallery wall

Als het op woontrends aankomt is mijn nicht een echte queen. Al ruim 20 jaar geleden gaf ze mij 5 zwarte fotolijstjes met in elk een leuke afbeelding of foto van ons samen. “Die moet je allemaal bij elkaar ophangen, kijk zo!” En voor ik het wist had ik in mijn slaapkamer de allerleukste “Gallery Wall” hangen. Super persoonlijk en altijd heerlijk om naar te kijken. Op mijn Gallery Wall Pinterest bord vind je meer dan 1000 (!) mooie voorbeelden.

gallery wall zwart wit

5 – een lekker huispak

Geloof me, iemand die gek is op zijn huis, die kan niet genoeg huispakken hebben. Ik kocht er laatst eentje voor Mia bij de Action voor 7,99 euro. Wat een fantastisch zacht pak zeg. Ook de huispakken (en beddengoed en babypakjes) van het merk Snurk vind ik fantastisch.

huispakken van Snurk

6 – abonnement op woontijdschrift

Als hij of zij het tenminste nog niet heeft… maar een abonnement op een woontijdschrift is natuurlijk heerlijk. Op 1-2-3 tijdschriften zie ik hele mooie aanbiedingen voor de Elle Decoration, en vtwonen. Op Elle Decoration met zelfs meer dan 50% korting en het abonnement stopt automatisch.

7 – dé tafelklem van Deens.nl

Deze tafelklem is zowel binnen als buiten op de tafel te gebruiken. Steeds pas je het thema aan: in de zomer plaats je hem op je tuintafel en decoreer je hem met lantaarns en plantenhangers. Geef je een feestje dan hang je er slingers en ballonnen aan. En met de feestdagen laat je er je mooiste kerstballen en verlichting aan schitteren. Eigenlijk te leuk om weg te geven 😉

cadeautips voor de interieurliefhebber

8 – pakketje met koffie, thee en kopjes

Altijd een dankbaar cadeautje, een pakketje met versgemalen koffie (alleen al voor de geur) en verschillende doosjes met lekkere theetjes. Ik ben op dit moment een zogenaamde teatox van Tastea aan het doen, met deze thee. Heer-lijk! Voor 24,95 krijg je twee blikken biologische thee (eentje voor ’s morgens en eentje voor ’s avonds), goed voor 30 dagen detoxen.

9 – een braadpan van Le Creuset

Het is natuurlijk niet gezegd dat een woonliefhebber ook gelijk een kookliefhebber is. Maar een Le Creuset braadpan zorgt niet alleen voor heerlijke gerechten, hij is ook nog eens een lust voor het oog. Wat vind je bijvoorbeeld van dit exemplaar? Op Fonq nu met 100 euro korting! Toegegeven, het is nog steeds een flink bedrag. Maar een Le Creuset pan heb je dan ook voor het leven.

le creuset oranje braadpan

10 – en wil je 100% safe spelen: koop dan een giftcard

Het is misschien iets minder leuk om te geven, een shoptegoed, maar je speelt dan wel op safe. Een bijkomend voordeel is dat je een cadeaukaart heel gemakkelijk online kunt bestellen. Bijvoorbeeld bij Fonq, de Bijenkorf of Coolblue.

De foto helemaal bovenaan dit artikel is een muursticker die hier te verkrijgen is. Ook een leuk cadeau, maar ik vond het voor dit artikel net wat te persoonlijk. Niet iedereen houdt er van denk ik…

Heb jij nog leuke cadeautips voor de interieurliefhebber?