rotan spiegel inspiratie

Dol ben ik op de leuke spiegels die je tegenwoordig kunt kopen, met lijsten van goud, kopen, bamboo of rotan. In mijn strandhuisje heb ik 7 spiegels hangen, waarvan er maar 2 functioneel zijn en de rest louter ter decoratie functioneert. Ik zet in dit artikel wat leuke spiegels op een rijtje, welk spiegeltje vind jij het leukst?

Spiegels met rotan lijsten

Grote, ronde spiegel:

Kubu spiegel Wehkamp

Deze spiegel is van het merk Dutchbone. De lijst van deze spiegel is gemaakt van Kubu rotan, dat met de hand aan elkaar is vastgebonden. Dit natuurproduct is in originele kleur gelaten, waardoor de spiegel een naturel look heeft. De spiegel heeft een achterkant van multiplex. De spiegel is hier te koop bij Wehkamp.

Vierkante spiegel met rotan

hkliving spiegel

Deze vierkante spiegel is van het leuke woonmerk HKliving, gemaakt met een lijst van in elkaar gevlochten rotan. Een klein maar fijn spiegeltje, hoewel met lijst toch nog 60 cm doorsnede. Hij is hier te koop voor 49,95 euro.

Spiegel in visvorm

spiegel in visvorm

Deze vrolijke spiegel van Riviera Maison is een echte blikvanger aan de muur. De spiegel is gemaakt van rotan en heeft de vorm van een vis. Leuk om meerdere van deze spiegel bij elkaar te hangen! Hij kost 23,95 euro en je kunt hem hier bestellen.

Verzameling spiegels van rotan

hk living spiegels

Ook deze spiegels zijn van het merk HK Living en zoals je ziet is het heel erg leuk om een verzameling op te hangen. De lijsten zijn gemaakt van rotan en ik vind de prijzen ook best goed te doen (allen 49,95 euro):

  • De linkerspiegel
  • De rechterspiegel
  • De onderste spiegel zie ik niet terug, maar dit is een meer dan geweldige optie.

 

botanische spiegel

Deze spiegel is van Riviera Maison. Combineer de spiegel met de kleinere versie voor een mooi totaalplaatje. De afmeting van deze is (lxb): 61×40 cm. Hij is nu met korting verkrijgbaar voor 39,95 euro.

Spiegels met goudkleurige, metalen lijsten

Ronde spiegel met goudkleurig metaal

spiegel met goud metaal

De Handsome spiegel van BePureHome heeft een sierlijke rand van goudkeurig metaal. Hang de spiegel in de woonkamer, de slaapkamer, of de hal, dit “spiegeltje” komt overal goed tot zijn recht.

Zonnig, gouden spiegeltje

sissy boy spiegeltje

Haal de zon in huis met dit mooie hangspiegeltje. De spiegel heeft een totale diameter van 29 cm, de spiegel zelf heeft een diameter van 9 cm. Van deze spiegel heb ik er zelfs 2 😉 Eentje in het strandhuisje en de ander hangt thuis, zoals je op de foto hierboven ziet. Hij is ontzettend goed betaalbaar: 19,95 euro, online te bestellen bij Sissy Boy.

Deze spiegel is ook van Sissy Boy, maar zie ik alleen niet op de website terug…

sissy boy spiegeltje

Bolle spiegel met spikes

De Mirror Prickle spiegel met spikes van Pols Potten heeft een bolle spiegel wat zorgt voor een fisheye effect. De spikes van metaal hebben een poeder coating van koperkleurig nikkel. Dit is wel een hele dure spiegel, namelijk 409 euro! Hier te koop.

Tot slot nog even een foto van mijn muur in het strandhuisje. De linker spiegel heb ik gekocht bij Karwei. Ik zie hem niet terug op de site, wel deze, die ook 45×45 cm is. De foto’s zijn inmiddels verplaatst naar een ander plekje (kijk maar) dus wat mij betreft is er weer ruimte voor een nieuwe spiegel 😉

sissy boy spiegeltje