Nou nou nou, eindelijk heb ik weer wat achterstand ingehaald en winnaars getrokken van maar liefst 5 winacties. Boeken, Weber BBQ, B&D schuurmachine en een fantastisch bijzettafeltje. Wie zijn de winnaars? Lees snel verder.

Laat ik beginnen met het aanbieden van mijn excuses. Bij een winactie vermeld ik altijd dat de winnaars na ongeveer 3 weken bericht krijgen. 9 van de 10 keer loop ik hierbij vertraging op en duurt het een paar weken langer. SORRY! Maar voor sommigen loont het wachten en binnenkort kunnen zij de prijs thuis verwachten. De winnaars van deze 5 winacties hebben inmiddels bericht ontvangen.

Wie zijn de winnaars?

2x het boek Eat Happy

eat happy kookboek

Gewonnen door: Annemarie en Marleen

2x het boek Simpel

Simpele eenpansgerechten

Gewonnen door: Rebecca en Maureen

Weber BBQ

weber BBQ

Gewonnen door: Sabina

B&D accuschuurmachine

accu schuurmachine

Gewonnen door: Kyra

Kare bijzettafeltje

Kare bijzettafeltje Baviaan

Gewonnen door: Tessa

Heb je niet gewonnen?

Niet getreurd, er volgen nog heel veel andere, mooie winacties. Op dit moment kun je bijvoorbeeld meedoen aan: