De klad zat er in afgelopen week als het op kantoor outfits aankomt. Of het nu aan het weer lag (“Jeetje alweer mooi weer, wat moet ik nu weer aan?!”) of aan een gebrek aan inspiratie, ik weet het niet. Maar de kantoor outfits waren in ieder geval niet om over naar huis te schrijven. Daarom in de outfitpost van deze week: 2x een kantooroutfit en 2x een weekend outfit:

Maandag
 • Colbertje van Scotch & Soda. Wat een fijn colbertje is dit toch. Het stofje is heel dun en soepel en een groot voordeel vind ik dat het niet gestreken hoeft te worden. (zomer 2018)
 • Eronder een wit shirt met hoge nek van Zara (9,95 euro, hangt nu in de winkels)
 • Zwarte skinny jeans van Diesel (via Zalando lounge)
 • Witte veterboots van Zara (2015)
Woensdag: wie wat bewaart...
De afgelopen weken ben ik begonnen met het opruimen van álle kasten in ons huis. Een hels karwei maar zo kom ik wel allerlei spullen tegen waarvan ik het bestaan glad vergeten was. Zo ook dit tuniekje. Het is van de Zara (2017 denk ik?) en het heeft een ontzettend mooie print op de voorzijde. Verder een dikke panty – die ik eigenlijk te dik vind, maar dat doe ik om een giga tattoo op mijn onderbeen te verbergen – en de witte veterboots.
Vrijdag
Op mijn “vrije” dag (wanneer is iemand met een blog vrij, haha, maar je hoort me niet klagen hoor!) draag ik het liefst slappe broeken en hoodies. Maar het oog wil ook wat, dus toch maar een hele soepele skinny jeans die aanvoelt als een legging.

 • De jas is een van mijn favorieten van dit moment. Ik kan er nog maar heel eventjes van genieten want het is eigenlijk een zomer/tussendoor jas. (Colmar, zomer 2018)
 • De camelkleurige hoodie is gemaakt van een dikke stof en zit fantastisch! (Zara, hangt nu in de winkels)
 • Jeans, hoe verrassend, van de Zara. Het is een “oudje” van Mia. Ik had hem van het voorjaar voor Mia meegenomen maar zij vindt hem te blauw. Gelukkig hebben we dezelfde maat 😉
 • De witte gympen zijn van Vans en hebben als sluiting veters van elastiek (die je dus niet hoeft te strikken) en 2 klittenband sluitingen. Ik heb ze al een tijdje en wilde een linkje met jullie delen maar ik kan ze nergens meer terugvinden. Sorry!
 • De sokken zijn van Happy Socks.
Zaterdag
Zaterdag is mijn favoriete dag van de week. Lekker rommelen in huis, boodschappen doen, verse soepjes maken en aan het einde van de dag drink ik een drankje in de stad of gewoon lekker in de tuin (als het weer het toelaat uiteraard).

 • Truitje is van een heel leuk winkeltje in Haarlem: Jutka & Riska.
 • Flared jeans is van Levi’s (Zalando lounge).
 • Schoenen zijn Nike Air Max 95 in olijfgroen.
 • Sokken van Happy Socks en bril van Rayban.