Of ik zin heb om mee te doen aan een workshop van de verzorgingslijn Qiriness… Qiri watte? Ik heb een parfumallergie en weet niet of ik hier wel tegen kan. “Jawel joh”, zegt Henri van ICI Paris XL Zandvoort, “Deze producten zijn klinisch getest, zonder parabenen en zonder kunstmatige parfumstoffen!”. Mijn interesse is gewekt. Zou Qiriness iets voor mij zijn?

Het is sowieso een hele leuke workshop. Lunchbreek (mijn hotspot in Zandvoort) is omgetoverd tot High Tea Beautysalon. Een lange tafel met lekkere theetjes en hapjes staat voor ons klaar. Op de kop van de tafel zit Henri, Qiriness specialist èn manager van ICI Paris XL Zandvoort. Hij vertelt dat Qiriness is bedoeld om een Spa & Wellness gevoel bij jezelf thuis te creëren. Henri legt ons van alles uit en natuurlijk mogen we ook flink gaan smeren en proberen.

qiriness

Een aantal highlights:

  • Wat valt er nog veel te leren over mijn huid! Oogcrème bijvoorbeeld, smeer je tot en met je slapen. Want daar zit een belangrijk deel van je lymfevatenstelsel, wat uiteindelijk voor de afvoer van de afvalstoffen en overtollig vocht zorg draagt.
  • De Qiriness producten zijn hypoallergeen en parabeenvrij. Veel producten zijn zelfs helemaal parfumvrij! (I like)
  • Bescherming voor je huid is altijd belangrijk. Ook in de winter. De producten van Qiriness bevatten een natuurlijk factor 6.
  • Een gestressde huid herken je aan rode vlekken, bultjes en soms zelfs eczeem. Qiriness claimt het E.O.S. complex. Dit staat voor Energy, Oxygen, Serenity, wat zich laat vertalen in 5 basisingrediënten die helpen bij het ontstressen van de huid (bioplasma, soja proteïne, sesam e.a.).
  • Nog zo’n weetje: je verliest per nacht 1 kopje vocht! Dat moet natuurlijk gecompenseerd worden, door te drinken (wel eerst even oil-pullen :-)) en te smeren.  Producten met hyaluronzuur gaan de strijd aan met wallen en vochtarme huidjes. Ik val voor de oogcrème “Elixir Regard Eclat” van Qiriness (zonder alcohol, parfum en parabenen, maar wel mèt hyaluronzuur).
ici paris xl

En, is Qiriness iets voor mij?

Alle producten die voorbij zijn gekomen zou ik direct willen aanschaffen. Alles voelt even heerlijk en “rijk” en de beloftes spreken me heel erg aan. De oogcrème “Elixir Regard Eclat” koop ik dan ook direct. De Le Wrap d’Energie is helaas uitverkocht, maar staat torenhoog op mijn verlanglijstje (net als de Le Wrap Radiance, en de Sauna Visage, en de…).

Deze winactie is afgelopen

Winnen: Qiriness verzorgingspakket t.w.v. 190 euro

Mag ik me daar toch een heerlijk pakket weggeven?!  3 producten uit de Essentiels lijn, met als bestanddelen o.a. hyaluronzuur en het E.O.S. complex. Wat je krijgt:

  • Elixir Temps Futur t.w.v. 71,02: jeugdherstellend serum tegen o.a. uitdrukkingsrimpels en uitdrogingsrimpels.
  • Caresse Temps Futur t.w.v. 68,64: beschermende crème, remodelleert en herstructureert, verstevigt en maakt glad (wauw).
  • Caresse Regard Futur t.w.v. 48,97: oogcrème die de jeugdigheid van je blik behoudt.

Meedoen is heel makkelijk, via onderstaand tooltje.

Een nieuwe tooltje! Misschien is deze net wat gebruiksvriendelijker? Let me know… Je doet mee door je e-mailadres in te vullen (zo kan ik je bereiken als je gewonnen hebt) waarna je verschillende andere opties krijgt waarmee je jouw winkansen verhoogt (je kent ze wel, Facebooklike, Instagramfollow, commenting etc).

Werkt het tooltje niet? Dan kun je ook meedoen door een reactie onder deze blog achter te laten (en dan alvast sorry voor het ongemak….)