Valentijn diy

Leuke Valentijn DIY-ies van iemand die geen Valentijn heeft… is dat nou wel oprecht? Natuurlijk, ik gun iedereen z’n romantische uitspattingen. En ik heb ook echt wel een liefde hoor. Ze is 13 en als ze dit hoort roept ze waarschijnlijk heel hard “ielllllll, goor mam!”

Op Pinterest schieten de Valentijn DIY-ies als paddenstoelen uit de grond. Sommige zijn ronduit afschuwelijk, andere veel te zoetsappig maar toch zie ik ook DIY-ies met potentie.

Zoals deze kamer

De gallery in de vorm van een hart vind ik super en is een leuk idee voor Mia’s kamer. Het plafond is ook mooi, maar wat een werk! De lamp vind ik ronduit geweldig, zou dat ook een DIY project zijn geweest? Hier zie je meer foto’s van deze kamer.

Heart collageLiefde gaat door de maag

Deze meringues van Ilja zijn lekker zoet en eenvoudig te maken. Het recept lees je hier, en ook eventueel een suikervrije variant.

meringues

Gekleurd hart

Kleuren is gezond, daar schreef ik laatst al over. Deze kleurplaat bestaat uit 12 vellen en is enorm! Op het moment van schrijven rolt hij hier in huize Dubois uit de printer. Die gaan Mia en ik van het weekend de man maken. Zin in! Hier kun jij hem ook downloaden.

hart kleurplaat

Hartjes knutselen met de allerkleinsten

Kinderlijk eenvoudig; een wc-rol een beetje indeuken, stukje tape om het in model te houden, bakje verf en “stempelen maar! Meer informatie lees je hier.

valentijnsdag knutselen

Valentijn DIY als kunst

Voor de heavy “crafters” onder ons: een papierknipkunst sjabloon om helemaal op los te gaan. Hier lees je de how-to en download je het template.

papierknipkunst

“Raw” cookies

Koekjes zonder suiker maar wel met noten, dadels en cacaopoeder. Yummie! En zo makkelijk. Kijk maar. (Supermooie fotografie ook op dit blog en alle recepten suikervrij).

raw hazelnoot koekjes

Paper heart decoration

Zo leuk en zo simpel, dit gevouwen hartje op een tandenstoker. De rode nagel maakt het helemaal compleet. Hier lees je de werkbeschrijving.

DIY heart decoration

Geometrische harten van rietjes

Deze gaat mij niet lukken, maar een pluim voor de DIY-er die het voor elkaar krijgt! Ik vind de combi zwart-koper echt heel erg mooi. Proberen?

geometrische harten

Verslingerd aan je liefde?

Deze slinger heb je zo in elkaar geflanst. Download hier de free-printables.

hartjes slinger

Nog meer Valentijn DIY – ies zien?

Ik heb een Pinterest bord aangemaakt met nog veel meer ideeën, projecten en free printables.

Geniet van de liefde!! XX

red heart tattoo