(null)

Zondagochtend. Het zonnetje schijnt naar binnen en ik droom weg bij mijn nieuwe boek Eivissa Food over Ibiza. Buiten is het koud, maar van binnen word ik warm bij het zien van al die prachtige foto’s van heerlijke gerechten en fijne Ibiza hotspots. Ibiza… Dat is lang geleden.

Ik graaf in mijn geheugen en duikel een paar mooie herinneringen op. 3 vriendinnen 2 weken lang dobberend in bootjes, stapels boeken weglezend en zich ondertussen maar afvragen: moeten wij niet wat vaker de feestjes op dit party-eiland bezoeken? Maar dat willen we helemaal niet, we zijn betoverd door de serene plekken op Ibiza en hebben het supergezellig met elkaar. Ibiza is zó veel meer dan het party-imago dat het draagt.

Eivissa Food

Eivissa = Ibiza op z’n Catalaans. Het boek is geschreven door Kim Lenders. De liefde voor Ibiza is haar met de paplepel ingegoten. Zo ook Ibiza’s lekkernijen, waar het boek Eivissa Food vol mee staat. Het tomaten-paprikasoep recept heb ik al gemaakt. Lekker én simpel, precies waar ik van hou. Hoe je het maakt lees je hier.

(null)

Culinaire Ibiza hotspots

Kim heeft het over de leukste restaurantjes in stadjes, dorpjes, aan zee maar ook gewoon langs de weg.

(null)

Of wat dacht je van eten in de “campo”? Magische plekken, omgeploegde rode aarde, eten onder een parasol van bomen… Ik zeg: wanneer gaan we? Voor een foodcation op Ibiza maak ik graag wat ruimte in mijn agenda. (Laatst deed ik trouwens een Foodcation in de sneeuw, ook niet verkeerd!)

(null)

Deze winactie is afgelopen

Winactie Eivissa Food

Weet je wat nu zo leuk is? Ik mag 5 van jullie blij maken met het boek Eivissa Food, t.w.v. 29,95 euro. Heerlijk toch, Ibiza sferen bij jou thuis?

Meedoen is makkelijk: even mijn Facebookpagina liken én onderstaand tooltje invullen (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen als je gewonnen hebt, voor het toesturen van de prijs). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je jouw winkansen verhoogt (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc). Heel veel succes!