Ach en wee, wat moet ik er mee… met die uitslag in mijn gezicht. Laat ik  eens een anti-allergie smoothie van Joe Cross proberen. Wie weet verricht dat wonderen? Lekker is hij sowieso, met maar 4 ingrediënten. 

In mijn app van Joe Cross zoek ik onder “conditions”. Ik kies voor de bovenste, daar staan de smoothies die kunnen werken tegen allergieën.

Ingrediënten anti-allergie smoothie

  • 1 glas amandelmelk
  • 1 groene appel
  • 1 wortel
  • 1/4 theelepel kaneel

Bereiding

Was de wortel en de appel en verwijder de schil en klokhuis. Doe alle ingrediënten in de mengkom van je blender en laat draaien tot je een mooi oranje drankje hebt.

Anti-allergie smoothie?

Waarom deze smoothie een anti-allergische werking zou hebben weet ik eigenlijk niet. Een voedselallergie kan je nl. voor van alles hebben en verschilt per persoon. Kaneel is heel gezond en heilzaam, maar bevat veel histamine, een stof waar je ook juist allergisch voor kunt zijn.

Meer smoothies: