Thuis zijn, ik vind het heerlijk. Maar niet als ik zo een erge huiduitslag heb dat ik geen make-up meer op mag en er dus uitzie als een spook. Al een paar dagen heb ik last van een enorme reactie op iets. Wat? Geen idee. Maar bij de pakken neerzitten? Hell no! Ik pak mijn Joe Cross app erbij en maak de allergezondste smoothie voor een gladde huid.

Al eerder schreef ik over Joe Cross en zijn heerlijke juices en sapjes. Door 60 dagen alleen maar smoothies en juices te drinken ging hij van 140 kilo naar 108 kilo. En inmiddels weegt hij al 5 jaar lang niet meer dan 95 kilo. Meer over Joe Cross en zijn methode (incl. video) lees je hier.

De smoothies van Joe Cross zijn niet alleen gezond

Maar ook berelekker. Ik heb de app’s gedownload en daarin kun je heel gemakkelijk zoeken op “aandoening”. Onder het tabje “skin” vond ik de “cold cure”.

Smoothie voor een gladde huid:

 Ingredienten:

  • 2 sinaasappels (ik deed 1 sinaasappel en 1 grapefruit)
  • 1/4 ananas
  • flinke hand boerenkool (ik deed spinazie)
  • 2,5 cm geschilde gember
  • glas water

Bereiding:

Was alle producten. Pers de sinaasappels (en grapefruit) uit. Snijd de ananas klein. Blend alles zo een 45 seconden tot een glad geheel. Ik vind de smaak heerlijk! Van de spinazie proef je niets (ook al zou  ik dat helemaal niet erg vinden. Ik maakte laatst zelfs spinaziechips) en de combinatie van ananas en de citrusvruchten is lekker fris. Cheers!

Meer over de app’s van Joe Cross:

Je kunt kiezen voor de 101 Juices app of de 101 smoothies app. Maar er is ook een bundel met de smoothies én de juices. Die heb ik. Het is wel even in de buidel tasten, de bundel kost 19,99 euro maar dan heb je ook wel wat. De losse app’s kosten 14,99 euro.

Meer superlekkere smoothies: