Soms loop je tegen een woonaccessoire aan waarvan je denkt… waarom kwam ik daar niet eerder op? Neem nou deze regisseursstoelen, in de allervrolijkste kleuren. Ze zijn zo makkelijk ingeklapt, dat ze amper ruimte innemen?! Perfect voor in ons strandhuisje, maar eerst voor een “fotoshoot” in de tuin.

(Die fotoshoot in eigen tuin duurt natuurlijk iets langer dan gepland. De “set” vraagt gewoon om gigantisch uitgeprobeerd te worden. Zit ik daar met mijn nieuwe tuinboeken, theetje en aardbeien :-))

Specialist in Nederland

De maker van de regisseursstoelen is Iris van Kleurmeester.nl. Zij is de specialist in Nederland als het gaat om o.a. regisseurs- en strandstoelen. De dekjes van de stoelen zijn handmade en die kun je in allerlei kleuren en stoffen bestellen.

Ik kies op mijn regisseursstoelen voor de stof Zanzibar Mer, lekker vrolijk van kleur. Maar ik ben ook groot fan van Ruhne (die doe ik op mijn voetenbankje). En als ik voor waterproof kussens voor op de buitenbank zou gaan (want dat maakt Iris ook allemaal), dan zou ik voor Outdoor Olijfgroen gaan.

Wie/wat is Kleurmeester.nl

Na een jarenlange job als marketeer binnen de fashionindustrie besloot Iris op een gegeven moment om kleur te bekennen: ze wilde voor zichzelf beginnen en woonaccessoires maken. Zo zou ze bezig zijn met haar passie maar kon ze gelijktijdig meer bij haar opgroeiende kinderen zijn. Het resultaat is haar supergoed lopende bedrijf Kleurmeester.nl. Cool toch?

De winactie is afgelopen

En wat ook supercool is: ik mag 2 mensen blij maken met een regisseursstoel!

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij onder deze blog weten voor welke kleur en stof jij zou kiezen en wie weet zit jij binnenkort prinsheerlijk op je eigen, door Iris handgemaakte, stoel! (Winnaars krijgen binnen 3 weken bericht).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

Overige credits:

Servies van Lilo’s Keramiek
Vloerkleed van Sissy Boy
Tuintegels: vtwonen buitentegels van Kol’s Tegelhandel
Tuinboeken: Meer smaak uit eigen tuin & Plant Power