Er is iets waar ik niet zonder kan, en dat is een waterfles voor onderweg. Sinds kort gebruik ik de Mizu drinkflessen, die zijn er in allerlei soorten en maten en hebben tal van voordelen. Goed nieuws, ik mag 3 Mizu bottles weggeven!! Doe je mee?

Met de herbruikbare, milieuvriendelijke flessen heeft Mizu een belangrijke missie: de oceanen, bergen en steden om ons heen beschermen en vrijhouden van plastic. Weg dus met plastic wegwerpflesjes, de Mizu roestvrij stalen waterflessen zijn het milieuvriendelijke (en coole) alternatief! Zoals Mizu het zegt: “Protect where you play.” En dat is allesbehalve een straf met hun prachtige range drinkflessen.

Verschillende varianten Mizu drinkflessen

De drinkflessen van Mizu zijn gemaakt van RVS. Dat betekent dat ze gunstig zijn voor het milieu en ook voor onze gezondheid. Ze zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal. Dit betekent dat er 18% chroom en 8% nikkel is toegevoegd om het staal roestvrij te maken. Wat dit betekent? Dat de flessen onverwoestbaar zijn en dat chemische stoffen zoals Bisphenol-A (BPA) niet in je drankje terecht kunnen komen.

De Mizu flessen komen in allerlei varianten. Zo heb je verschillende soorten en maten thermosflessen en drinkflessen. De mijne zie je hieronder:

  • de groene thermoskan is de zgn. V12. Warme dranken blijven tot 24 uur lang warm en koude drank ijskoud tot 48 uur.
  • De middelste fles is ook een thermosfles (de V8) die komt met verschillende opdrukken. Ik vind deze Aloha opdruk erg leuk, past perfect bij ons strandhuisje.
  • De rechterfles is een enkelwandige waterfles, de M5. Deze is ideaal voor onderweg in mijn hand- of rugtas. Je hebt deze fles in verschillende kleuren en maten en je kunt hem zelfs helemaal customizen.

Laatst in Zweeds Lapland was ik onafscheidelijk met deze Mizu drinkfles. Het is hun kleinste variant maar perfect voor tijdens de fietstocht door de wouden van Lapland. Een grote had ik niet nodig, mijn waterfles kon ik bijvullen met bergwater uit de rivier.

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 3x Mizu drinkflessen

Goed nieuws, want van Mizu mag ik 3 mensen blij maken met een drinkfles naar keuze! Kies je bijv. voor de roestvrijstalen versie, die duurzaam, veilig en eenvoudig schoon te maken is? Of toch de glazen boriumsilicaat-variant, geschikt voor de magnetron en inclusief stylish siliconen hoes? Met de vacuümgeïsoleerde versie blijven je koude drankjes deze zomer extra koud – vierentwintig uur lang. Don’t worry: ook warme dranken blijven extra lang warm. Handig toch?!

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten welke Mizu drinkfles jij uit zou kiezen en… wie weet!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!