woontrend: bloempotten met gezichtjes

Op Pinterest, in tijdschriften, in conceptstores en op de vt wonen & designbeurs zie ik ze volop: bloempotten met gezichtjes. Nou word ik van een gezellig plantje op zich al vrolijk, maar van zo een leuk potje word ik extra blij. 

Een tijdje terug schreef ik al over de woontrend van planten in mooi gekleurde bloempotten. Ik liet toen ook zien hoe je heel makkelijk een bloempotje zelf van een gezichtje kunt voorzien. Nou ben ik niet echt een goede tekenaar, maar je begrijpt vast het idee wel 😉

plantenpot met gezichtje

Destijds kon ik nog geen bloempotten met gezichtjes vinden die betaalbaar waren. Dat heb je, als een trend net oprukt, dan vind je alleen maar dure opties. Inmiddels een paar maanden verder, en van de week heb ik dit geweldige potje bij Coffeebar Mica in Haarlem gekocht, voor  slechts 6,60 euro!!

bloempotje met gezicht

Deze vind ik ook mooi, van het leuke merk DEENS. Gemakkelijk online te kopen voor 11 euro.

Deens bloempot met gezicht

De keramiste Stella Baggott maakt echt prachtige bloempotten met gezichtjes, op poten. Maar haar werk is zo populair, dat ze haar shop op Etsy even heeft moeten sluiten, omdat ze uitverkocht is.

bloempotten stella

10x leuke bloempotten met gezichtjes

Ik heb 10 leuke voorbeelden van bloempotten met gezichtjes voor je verzameld. Vooral dierengezichtjes en -vormen doen het goed ook.

Wil je meer planteninspiratie? 

Neem dan even een kijkje op mijn ‘planting’ Pinterest bord.