De donkere dagen zijn weer in aantocht wat automatisch betekent dat we met z’n allen weer meer tijd in onze slaapkamers doorbrengen. Op Pinterest zie ik een superleuke trend voorbijkomen, die van het rotan bed. Een mooie stijl, waarmee de slaapkamer tot een zomerse plek wordt omgetoverd.

Mijn slaapkamer is echt toe aan een make-over. Vooral mijn bed – een 15 jaar oud IKEA bed – zou ik wel eens willen vervangen. Al tijden verzamel ik slaapkamer inspiratie foto’s op Pinterest en ik zie ontzettend veel rotan bedden voorbij komen. Leuk! Lekker zomers en gezellig.

10x rotan bed inspiratie

rotan bed

Dit rotan bed is van de shop Jungalow, waar ik nog heel veel meer prachtige slaapkameraccessoires zie. Overigens denk ik dat het bed al uitverkocht is…?

rotan bedden inspiratie

rotan bedden inspiratie

 

rotan bedden inspiratie rotan bed

bed van riet

Rotan bedden + “zonnespiegels”

In mijn slaapkamer en strandhuisje hangen ze al hoor: de zonnespiegels. Eerder schreef ik er al dit artikel over:

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Welke vind jij mooist?

Hier zie je de spiegels heel mooi hangen, vooral in combinatie met de rotan bedden:

rotan bedden inspiratie

rotan bed inspiratie

Rotan accessoires

Vind jij de aankoop van een nieuw bed net even too much, maar hou je wel van rotan? Dan kun je natuurlijk met rotan accessoires en andere natuurlijke materialen net zo’n gezellige, zomerse look creëren. Zoals hier, met kleedjes stoelen en hoedjes.

Hier zie ik een soortgelijk rond kleed van jute voor 49,95 euro.

rotan in de slaapkamer

En dit kleed van Bloomingdale zit inmiddels in mijn winkelmandje, die past perfect naast mijn bed.

bloomingdale vloerkleed

En, wat vind jij van deze rotan bedden trend? 

Op mijn slaapkamer Pinterest bord vind je trouwens nog veel meer inspiratie.

rotan bedden - 10 x inspiratie