De herfst is begonnen en dus trek ik deze week stevige schoenen aan en maak ik een flinke wandeling in het bos. Natuurlijk wordt er ook gewerkt maar deze week heb ik eigenlijk maar 1 kantooroutfit die het delen waard is. 

Maandag

Ik heb een nieuwe broek! Een ribbroek. Net als de broeken van fluweel zijn ook de ribbroeken helemaal hot dit najaar- en winterseizoen. Het voordeel van ribbroeken vind ik dat ze enorm lekker zitten. Een nadeel is wel dat de stof tijdens het dragen erg uitloopt. Dus koop een ribbroek zeker niet te groot! 

 • Bruine ribbroek met “flared” pijpen (Zara, najaar 2018). Hier vind je nog veel meer mooie corduroy broeken.
 • Stippenblouse met mooie sluiting in de nek (Zara, najaar 2018)
 • Witte Vans (zie ook de outfitpost van week 42)
Vrijdag

De vrijdag staat bij mij in het teken van bloggen, boodschappen doen, schoonmaken en naar buiten gaan. En ik heb geluk, want het is prachtig weer! Het wordt wel al wat kouder dus ik kan eindelijk mijn Timberlands aan met het bontrandje. En wat zitten ze lekker!! Het is net alsof ik op wolkjes door het bos aan het stappen ben.

 • Groene jas is van Fjallraven
 • Zwarte sweater (Zara, najaar 2018)
 • Zwarte “joggingbroek” met krijtstreep (Only, najaar 2018. Zit fantastisch!)
 • Shawl is van Missoni (via Zalando Lounge, 2016)
 • Schoenen zijn van Timberlands. Hier zie je allerlei Timberland schoenen en laarsjes.

 

Zaterdag

Op zaterdag maak ik samen met Mia even een ritje naar Zandvoort met een korte tussenstop aan zee. Altijd heerlijk om die frisse zeelucht even in te ademen. Daarna weer snel de auto in want het is behoorlijk fris. Zo’n extra lang vest is ideaal, het is net een warm dekentje.

 • Lang vest heb ik uit een boetiekje ergens in Haarlem voor 39,95 euro.
 • Truitje is van Armed Angels via de webshop Sophie Stone.
 • Jeans, hoe verrassend, van de Zara. 
 • De witte gympen zijn weer die van Vans. 
Zondag
Is het je opgevallen dat ik in de posts van deze week veel sjaaltjes in mijn haar draag? Die haarinspiratie heb ik uiteraard weer op Pinterest opgedaan en ik vind het zo’n leuke trend. Met een sjaaltje maak ik niet alleen mijn vlecht wat voller, maar ook de knot wat frivoler. Ook leuk vind ik de zgn. “buns”, de dikke elastieken die wij al in de jaren ’80 droegen 😉

 • Jas van Fjallraven
 • Grijze sweater is van Zara (najaar 2018)
 • Bordeauxrode broek is van Only, dezelfde als die ik op vrijdag aan had, maar dan in een ander kleurtje.
 • Schoenen zijn van Vans. Ik kan ze niet meer terugvinden online maar hier vind je nog veel meer mooie, hoge exemplaren.