Ben je dol op reizen en denk je al een tijdje na over een leuke travel tattoo? Ik heb een aantal hele mooie travel tattoos op een rijtje gezet. Laat je lekker inspireren en wie weet zit er wel iets voor je tussen.

Persoonlijk ben ik dol op reizen en op tatoeages. Op een aantal vakantiebestemmingen heb ik zelfs al een tattoo laten zetten. Op Pinterest zie ik altijd de mooiste tattoo inspiratie voorbijkomen, zo ook op het gebied van reizen.

Reis tatoeages met hartjes

Veel vliegtuigjes, wereldbollen en kompassen. In dit artikel heb ik de kompassen even buiten beschouwing gelaten, daar kan maak ik binnenkort een apart inspiratieblog over.

30x de leukste moeder dochter tattoos

Paper plane tattoos

Heel veel reis tattoos bevatten een zogenaamde paper plane. Erg leuk, vooral met de stippellijntjes. Zelf heb ik er ook eentje, het is een cover-up en eigenlijk zouden de landen in het wit er nog in gezet moeten worden, maar het komt er maar niet van.

paper plane tattoo

Reis tatoeages met hartjes

Een mooi hartje kan altijd wel wat mij betreft. Zelf heb ik maar liefst 5 tattoos van hartjes…

Oma wordt 70: wij zetten een 3 generaties tattoo

Travel tattoos met een gewoon vliegtuig

Wereldbol tattoos

tatoeage wereldbol

Travel tattoo inspiratie

En, zit er iets moois voor je tussen? Stel dat je niet kunt kiezen, dan kun je jouw “wanderlust” ook combineren met meerdere tattoos:

wanderlust tattoos

En het is natuurlijk ook altijd erg leuk om samen met iemand een tattoo te laten zetten. Hier heb ik trouwens de allerleukste vriendschap tattoos op een rijtje gezet.

vriendschapstattoos

Veel plezier met het uitzoeken van je nieuwe travel tattoo 🙂

great inspiration for travel tattoos