Nog maar een paar weken en dan is het strandseizoen jammergenoeg alweer voorbij. De strandhuisjes worden uitgeruimd, afgebroken, opgeruimd en weggezet in een droog winterverblijf. Wat zal ik het missen, ons leven aan zee en de zonsondergang bij Bloemendaal. Ook dit jaar zijn we weer getrakteerd op een paar plaatjes, zoals je ze alleen op schilderijen van de Oude Meesters voorbij ziet komen. Dit zijn mijn 5 mooiste sunsets van strandseizoen 2015:

zonsondergang strandhuisje  
Tips voor fotogenieke momenten aan zee

Voor een mooie zonsondergang hoef je zelf niet veel te doen: het is een kwestie van geluk hebben qua weer, je camera richten en klikken maar. Al deze foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone 6plus en zijn onbewerkt… puur natuur dus!

Wil je meer creativiteit en humor toevoegen, eerder schreef ik deze blog: 5 ideetjes voor coole strandfoto’s.

En wil je toch foto’s bewerken, mijn favoriete app hiervoor is Snapseed.

Kinderen en de zonsondergang bij Bloemendaal

Heerlijk, blije kinderen tegen een mooie zonsondergang. Het strand, ik hou er van 🙂

6 supporters van Nederland SChoon

Meer weten over het hebben van een strandhuisje?

  • Lees hier hoe je te werk gaat om een strandhuisje bij Bloemendaal aan Zee te verkrijgen.
  • En hier vertel ik hoe het opbouwen van een strandhuisje werkt.